Yaryn píše:Já tedy nevím,ale když např.HONDA PCX ( 125ccm ) stojí stejně jak ten SYM,dokonce některé tyto asijské skůtry jsou dražší,tak mám názor,že raději půjdu do osvědčené značky....jednak kvůli servisu a náhradním dílům a jednak tady vím,že mají dlouholeté zkušenosti...samo,že jinak přeju hodně ujetých km bez nehod...
roxman píše:Yaryn píše:Já tedy nevím,ale když např.HONDA PCX ( 125ccm ) stojí stejně jak ten SYM,dokonce některé tyto asijské skůtry jsou dražší,tak mám názor,že raději půjdu do osvědčené značky....jednak kvůli servisu a náhradním dílům a jednak tady vím,že mají dlouholeté zkušenosti...samo,že jinak přeju hodně ujetých km bez nehod...
Honda PCX 125ccn stojí nová 60000,- . Nové SYMy 125ccm stojí cca. 45000,- a to už je pro někoho podstatný rozdíl nemyslíš? SYM je taky v některých zemích osvědčená značka, ale tady začala stoupat teď poslední 2 roky.
KYBLOS píše:Tenhle je od SYMU asi nejlevnější ve 125 ccm a novej:
http://www.tipmoto.com/motorky/sym/1536 ... t-125.html
Tím chci jen říct, že existuje i levnější SYM. Bylo tu napsáno: Nové SYMy 125ccm stojí cca. 45000,- a to je dost všeobecný a spadá pod to i ten na odkazu a proto ho sem dávám.
roxman píše:Na sym-motor.cz vyšel zajímavý článek o skútru SYM Jet 4 o objemu 50ccm, který najezdil za 2 roky 27000km a bez jediného problému s pouze běžnou údržbou.
http://www.sym-motor.cz/blog/27-000-km-se-skutrem-sym-jet-4/
Narážím tady na fóru i osobně na hodně lidí, kteří mají SYM za nekvalitní čínské skútry a toto je důkazem, že tomu tak určitě není. Sám mám na stejném skútru o vyšším objemu (125ccm) najetých 10000km za 1 rok a taky bez jediného problému. Jenom běžný servis. Pokud se budete někdo rozhodovat, jestli koupit SYM, tak určitě neuděláte chybu. Bohužel SYM skútry nejsou v ČR zatím moc známé, ale jejich prodej tady rychle stoupá.
Zajímaly by mě zkušenosti dalších lidí se skútry SYM, tak pokud někdo máte, budu rád za příspěvky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků