Čau posměváčkové a symáci
Tak předně...ano, skútr jsem si chtěl zakoupit už v roce 2012, ale v té době mi odešlo auto, takže skútr šel stranou, prachy padly na moto se čtyřmi koly
pak zas rekonstrukce části domu, no prostě furt mělo něco přednost...ale teď už je to za mnou a prostě již na nic nečekám a jdu do toho...
to Timgad...jasně, že beru akční cenu s úsměvem, na druhou stranu jsem už viděl značkový skútr, kde na pár týdnů, možna měsíců sundaly cenu o pár tisícovek a pak ji zase dali na původní... takže asi tak
pro vás všechny co tu jste...včera jsem navštívil v Hradci Královém prodejnu moto Havrda, měli tam dva kousky SYM JET 14, jedna bílá a druhá červená...a do oka mi padla ta bílá, i když jsem dle fotek a videí původně opěvoval červenou...Na skútru mi samo nedovolili se projet, ale aspoň jsem si na to sedl a tak nějak jsme se navzájem očuchali a světe div se, voní me si!
Co jsem na mašinkách seděl, tak si troufám říci, že mi padl do ruky víc než co jsem osedlal před ním, ale třeba si něco namlouvám..jediné, z čeho mám malé obavy, je to, že prvních asi 100 metrů od domu mám na silnici kočičí hlavy a doufám, že si nevytřesu játra, ale to hrozí na skútrech všech značek
Závěrem...do konce týdne navštívím prodejce ve Vrbové Lhotě, abych s ním domluvil nákup, nevím jak dlouho budu čekat, asi bude záležet jestli budou mít bílou barvu na skladu...zatím čís...a piště více, rád odpovím přístě
22.9.tak zaplacena záloha, skútr bych měl mít na začátku dalšího týdne, gratis jsem dostal přilbu a dvě kukly
ještě jsem přiobědnal držák a box, obé s výraznou slevou, tak už jen velké těšení na můj první skútřík...
edit 26.9.tak už je doma...SYM JET14 bílá barva, dnes najeto 42km