Volná diskuze o skútrech, která tématicky nespadá do žádné z výše uvedených kategorií.
15 úno 2012, 21:09
Na ty Nm bych moc nekoukal....a nějaký nastavování na těchhle hračkách bude spíš jen orientační....pochybuju že to bude kalibrovaný atd. že to má 380 Nm vůbec nevadí. Ono to na tolik neutáhne a až to bude utažený,tak se ti to stejně začne protáčet s celou spojkou nebo variátorem. Ideal to zakápnout ještě lepidlem.
15 úno 2012, 22:46
I ten nejstarší PC zdroj dá na 12V bez problémů 8 A. Např. nejslabší zdroj co mám doma 250W ještě z doby Pentií 2 a 3 dá na 12V 9A a později se přesouval důraz zrovna na 12V, takže mladší zdroje dají klidně i dvojnásobek.
Nicméně baterka bude pravděpodobně při montáži víc po ruce.
15 úno 2012, 22:58
asi koupím tento
http://www.atexkom.com/Auto-moto/Autopr ... -380N.html ,to uš je jedno jestli to budu napájet z baterky nebo ze zdroje,asi tu baterku,jen si budu muset udělat zásuvku,ale aspon to vyřeším můj problém a hodí se mi to pak na přehazování kol k autu,super. Ještě se zeptám,tím blokovacím klíčem to půjde povolit ten variátor?
Naposledy upravil
KYBLOS dne 11 pro 2013, 01:34, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
25 bře 2012, 20:25
Utahujte pořádně, jinak...
BG1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
25 bře 2012, 20:34
Dobrý ...
Pokud budeš potřebovat díly, komplet variátor, řemen, spojka, ...
Ledasco mám, tedy mám celej motor po defektu, ale tyhle díly tam jsou.
Nechám levně.
25 bře 2012, 21:10
Určitě se domluvíme. Navíc to k tobě nemám ani příliš daleko. Sledoval jsem tvůj příběh s motorem a popravdě se dost obávám stejné situace. Jezdím s tím jak s miminkem
25 bře 2012, 22:57
Dej vědět přes SZ a určo se domluvíme. Mi to leží doma a jsem línej někam dát inzerát. Kdybys chtěl celý motor, není problém se dohodnout. Už sice není komplet (chybí karburace, převody ...), ale pro Tvoje účely to bude dostačující celek. Kartery, variátor, spojka, kryty variátoru, vodní pumpa, ...
25 bře 2012, 23:01
Jak si to utahoval...? Nejaky jisteni - lepidlo, barva...?
25 bře 2012, 23:09
Nemám v tom prsty. Koupil jsem to sotva před půl rokem a najel necelé dva tisíce. Dostal jsem starý řemen a válečky, že jsou měněné, tudíž jsem nepátral, zda je ve variátoru nějaký problém.
25 bře 2012, 23:21
Hmm...tak to je radost...zrouvna sem menil vario a montoval ho
tak snad to bude drzet...pro sichr se na to kouknu
08 kvě 2020, 13:25
Zdravím, mám dotaz ohledně pořizování variátoru. Budu si ho muset pořídit do svého skútru, ale nevím kde radši, zatím jsem našel tuto možnost:
https://scooter-tuning.cz/kategorie-produktu/variatory-a-spojky/variator/ Máte ještě nějaký tip?
08 kvě 2020, 14:20
Záleží co odtoho očekáváš má to plusy a mínusy.
Odesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk