TencořídíbusMHDPraha vs. TencořídíbusMHDPraha

Volná diskuze o skútrech, která tématicky nespadá do žádné z výše uvedených kategorií.

TencořídíbusMHDPraha vs. TencořídíbusMHDPraha

Příspěvekod tencoridibusmhdpraha » 04 kvě 2011, 18:59

Ahojky příznivci SKÚTRU malých, velkých i šlapacích….

Na staré kolena ve 33 letech jsem také poznal jiný svět než jen za volantem busu , bych nikdy nečekal jak je krásný, voňavý a takový no prostě in. Od té doby co mám Bělinku (ctěné jméno mého skútra) ne nebojte, nejsem blázen (vždyť Vás vozím busem po Praze :D ) ale tak si myslím, že i ona tak nějak patří do mého života, tak proč jí brát jen jako užitečnou věc nemám pravdu? Ale abych se vrátil k myšlence, od 21 řídím bus a až teď jsem zjistil, že ježdění není jen o tom pořád sledovat, aby Vám nevlétlo dítě do vozovky, brát z ohledu řidiče os, auta, který si hrají na kaskadéry a že jsem jich po Praze zažil neskutečně mnoho…, ale také si zažít řízení VYCHUTNÁVAT plnými doušky jako vyznavač dobrého vína…. Tak jako každý rok tak i minulý jsem prožíval neskutečné muka v busu, když v létě teplota v kabině dosahovala 67 stupňů přes rozpálené sklo a já stál na křižovatce otevřené okno a hle vedle mě se vynořil no tedy spíš přijel kamoš na skútru jen tak v tričku, kraťasech a celý svěží mě prozradil, že se jede koupat, což já se mezitím koupal ve vlastním potu!!! Náhle skočila zelená vzal za plyn a byl pryč…. A já na něj koukal a záviděl mu, jak si v tom pařáku užívá jízdy a kličkuje mezi stojícími auty v koloně (jsem si říkal ty si ale …. Počkej, až tě někdo srazí, nevím, jestli už to byla závist anebo vztek, ale říkal jsem si, že já bych takhle mezi auty neriskoval!!!! Ha ha ha, teď to dělám také a jak se bavím, když vidíte ty vztekle obličeje řidičů, jak stojí a čeeeeeeekají.) No co si budem nalhávat, myslím si, že to děláme všichni a s velikou oblibou, hlavně toho času co to ušetří!!!!
A tak i já se rozhodl pořídit si stroj do města a na projížďky. A teď jsem jak vyměnění stále sleduji počasí a hned jak je jen trošku hezky i když dnes ráno jsem škrábal led :lol: , vezmu Bělču a jedeme se provětrat, už aby přišlo pořádné léto a i já mohl provokovat v pařáku své kolegy :D

Víte opravdu jsem netušil jak je člověk uvolněn a vychutnává si tu jízdu. Obzvlášť, když potkáte úplně cizího motorkáře a on zvedne ruku a pozdraví Vás, no i když ty co mají silné stroje si myslí, že jim leží svět u nohou, vy zvednete ruku a oni ani malíček nezvednou, ale jakmile se objeví někdo jiný kdo má obsah 500 a víš tak najednou s ním jsou veliký kamarádi i třeba na křižovatce vedle sebe! Ale nerad bych se dotkl, těch, kteří pozdraví i na velké mašině!!! Já si myslím, že už je to prostě taková SUPER image a je jedno, jestli máš Babetu či nějakou 900stovku, prostě všichni jsme na dvou kolech a jsme, jak se říká taková veliká rodina :lol:

Vždy jsem záviděl, že je sraz motorkářu a hle tady jsem zjistil, že i my máme své srazy ANI NETUŠÍTE, jak už se těším na SKÚTRŠNURU (jen nevím kde a komu se přihlásit :( ) nerad bych o to přišel….

No tak nějak na závěr bych chtěl pozdravit všechny nadšence na dvou kolech třeba i kolaře…. A poděkovat za to, že máme také své stránky a že je nás hoooodně!!! Tak jízdě zdar a hodně šťastných kilometru.

Josef alias tencoridibusmhdpraha i když teď asi více tencoridiskutrvpraze :P
tencoridibusmhdpraha

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda PCX
Tuning / úpravy: Zatím žádné

Re: TENCOŘÍDÍBUSMHDPRAHA versus TENCOŘÍDÍSKÚTRVPRAZE ;-D

Příspěvekod pan.smith » 28 čer 2011, 08:21

ahoj Pepo, vitej a uzivej skutru. Hezky napsany. :-)
Aktuálně: Gilera Runner 200 ST
Dříve: Piaggio NRG MC2; Gilera Runner 50 SP

Obrázek
pan.smith

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: Gilera Runner 200 ST (2011)

Re: TENCOŘÍDÍBUSMHDPRAHA versus TENCOŘÍDÍSKÚTRVPRAZE ;-D

Příspěvekod ScooterMarty » 28 čer 2011, 10:09

Buď vítán. Tak to už jsme tady 3. Já takyřídímbusmhdvpraze, a Mojda taky. (oba Hostivař)
dříve guttata
Martin, 608 463 502, Profil na Motorkáři.cz
Suzuki Burgman 400 '10 "Sněhurka"
Jezdím za Obrázek
ScooterMarty

500+

Reputace: 1
Skútr / moto: Suzuki Burgman 400, L0, bílá
Tuning / úpravy: Topcase, turistické plexi,

Zpět na Diskuze o skútrech