vzhledem k detajlnímu popisu Ti nic neřeknu. Podle odrazků bych tipl, že to bude američan, na evropské verzi jsem ty odrazky neviděl, tudíž možné drobné komplikace. Píše ale že STK už je a původ E, no máš to u nosu tak se jeď podívat, ať Tě to pak nemrzí
Sem pidlovokej, nebo je ta predni vidle nejaka divna? (ohla) Ta cena absolutne neodpovida temto rocnikum.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
To je odpověď na můj dotaz ohledně původu, skurečných fotek atd.. dle mého názorz jde evidentně o podvod, pošli prachy, my Ti pošleme motorku.... Vanil
Prodejní cena za skútru je 3000 euro. Dodávka je součástí. Prosím naše webové stránky viz podmínky prodeje.
-- Thanks
Adam Ferriday Sales Director
HPS Motorcycles Limited 13-15 Wych Elm Harlow Essex CM20 1QR
Presne tak, tihle hajzlici naprosto stejnym zpusobem nabizeji motocykly za nizkou cenu i na mobil.de, autoscout24.de a jen cekaji kdo se necha zlakat nizkou cenou. Jejich adresa je vetsinou nekde v Londyne, takze si dejte pozor
Ano, jak rika Rady - kamarad smejdil po UK webech po levnym Bandasoj a narazil taky - 2003, super stav, malo mil, bezva cena...jenze taky povod v UK je to pry vcelky znama skutecnost....
Tak to je fakt mazec čekal jsem ,že to nebude jen tak,ale to se fakt nestačím divit. Nedávno mě zaujala na neměckých stránkách Octávka v plný palbě za dobrej peníz tak už v tom mám jasno. Jen jedno si jsem jistej nikomu koho neznám,bych žádnou zálohu neposlal ani náhodou. Ještě k tomu za něco co jsem neviděl.
Prave, to je nejvetsi kamen urazu...lidi si myslej, ze sou ti druzi poctivy a prachy klido poslou...to bych musel asi neco cuchat, abych nekomu poslal prachy jen tak