MILAN PUR píše:[quote=black123789][b]....mě teda muj peuget bere tak ,4 až 5 l na 100. je teda pravda,že těch 80 za hodinu jedu průměrně...
Mě to žere asi 2,5 l na 100km,nemám žádné úpravy a jede mi to kolem + - 80[/quote]
aprilka ditech (03) měla spotřebu 2,2 ale ve dvou nebo plně naloženej třeba na šnuru jsem měl 2,5 l.připomínám že nebyly žádný upravy ani všelijaký vychytávky jak to někdo dělá a výsledek je pak u spotřeby vyšší.nádrž na 8 l mi vydržela 400 km na jeden necelý den když jsem jel na šumavu a zpět.jen si nejsu jistej kolik mi tam zbylo při dotankování 22 km před cílem abych dojel domu.ale podle podle mne tam ještě muselo nějakej decák zustat.raději jsem neriskoval tlačenku 10 nebo více km domu a proto jsem dotankoval poněvadž to byla poslední benzinka a náhradní butalu jsem sebou jsem neměl.ale i tak spotřeba byla super.ti co jely se mnou na šnuru mužou potvrdit kolik mi to jezdilo.běžně jsem jezdil 80kou.
jinak na b650 po výbrusu a po zajetí jsem zjistil i tohoto skutru.pokud jedu podle předpisu (je někdy těžký to stádo koní zkrotit) tak na plnou nádrž 15 l jsem najel něco málo přes 350 km.ale na doraz.mě vyšlo 4,2 - 4,5 l což je milý.