Pavel píše:... Já to beru jako vloženou investici, která se ti časem může hodně vyplatit...
Mach.002 píše::roll: Nechtěl jsem se tě dotknout Pavle.Každý máme jiný názor proto máme každý jíné auto,moto,skůtra a tak.Můj je ten že bych nikdy nešel do nového auta ani skůtru za tu ztrátu to nestojí.Pojistku bych taky neplatil dle mého vyhozené peníze ale to je jen můj názor a tak jak tady každý píše,rozhodnout se musí sám.Je dobře že se o tom diskutuje aspoň má čas přemýšlet,co jak a proč.Možná jsem články výše napsal moc extrémně ale už jsem takový,zatím se všichni mějte.
Moosa píše:Sehnal jsem od Kooperativy pojisteno proti kredezi, zivelne pohromy, havarijni - sezoni + povinne ruceni, 5% spoluucast za 4500/rok.
Ale ted jste me nahlodali s tim, ze nema cenu kupovat novy skutr Ja koukal po bazarech a bohuztel aprilia je malo. A kdyz tak je to jinej typ k otmu rok 2005 a ceny kolem 35tis... tak to ja osobne si priplatitm na 57tis rok 2009 funglac. Ale treba mam spatnej pohled na vec.. tak nevim ted.
8steve píše:Dam ti jednu radu. Necum pod kola, ale po znackach, semaforech a autech.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků