crhy píše:Jó, škoda že pumpy Agipu kupuje Maďarský MOL a s ním nám sem budou tlačit tu jejich s.ačku od Slovnaftu - Čepro
- na tuto hlášku by som si dovolil trochu zareagovať - kedže mám dočinenia s produktami Slovnaftu , myslím že viem o niečo viac ako je to s kvalitou Slovnaft paliv . Tiež som si doteraz myslel , a ani nechodil na slovnaft benzinky ale po tom čo vidím, ako to funguje som zmenil nazor. /nič to nemení na fakte , že tankujem radšej v AT kvôli cene/
Je síce pravda , že ma neteší , že naši inteligenti z vlád predali také niečo ako rafinérku ale s tým nič už nespravíme.
- čo sa týka tých sračiek, aby som ťa opravil , Slovnaft má napr. naftu kvalitnejšiu ako má OMV, jednu z najkvalitnejších v EU. Benzíny sú tiež vysokej kvality - ked sa mi podarí najdem testy , kde boli porovnávané aj dovozové benzíny, ako Agip, OMV. Shel berie aj tak zo slovnaftu, a ostatní sukrovmníci tiež, ako benzina na SVK, atd. Dokonca sa vozia palivá vo velkom do rakuska, CZK, Madarska. po dunaji do europy.
Ked má slovnaft také sračky, prečo ráno na plničke stretávam rakuskeho Klacsku, kopec dopravcov čo vozia čechy, atd.
Kym pustíš takúto kravinu , najskôr by som si zistil o čom rozprávam.....
ale k tým premiovým palivám:
ja mám osobnú skusenosť , ked natankujem benzín bez aditív, to znamená čerpačka neznačková, svk, czk,hoci aj v rakusku - AWI, atd, tak mám uvediem konktrétne pri 100 km/h cca 6100-6200 ot/ min.
- ak natankujem na značkovej benzinke, slovnaft, shel, omv - nechodím, agip, tak mám pri 100 km/h presne 6000 ot/min.
- aby som nezhadzoval neadivované benzíny - výkon je rovnaký, zvuk tiež, akcelerácia takisto akurát rozdiel v otáčkach mám.
včera sme šli cez rakusko , čechy a späť na svk , kde som tankoval v rakusku v kittse , a potom na morave shell cestou späť a tento rozdiel bolo presne vidieť.
takto to sledujem už dlhšiu dobu - napr. Lukoil sa prezentuje ,že adivovaný benzín ale jazdí mi to ako bez aditiv.
Zatial rovnako Shell a Slovnaft .
za mna asi tolko