BTjacker píše:Bylo to první pojištěné vozidlo na mně, takže bez bonusů. a nejevněj to vycházelo u kooperativy. cenu si nepamatuju.
Mitja píše:Beztak se s tebou jen chtela znova videt a zaflirtovat . Jinak ja mam skutrika u Kooperativy, protoze byla nejblize prodejne kde sem ho kupoval. No ale u auta si musim na Kooperativu postezovat.. kdysi kdyz jsem boural, ve spravnim rizeni bylo rozhodnuto, ze neni mozno urcit vinu, protoze jsme se provinili oba a tezko rict, kdo to vlastne zpusobil. Tipek nahlasil na Kooperativu pojistnou udalost, ze chce penize z mojeho povinneho ruceni.. ja odeslal Kooperative uredne overenou kopii toho rozhodnuti, ktere uz v te dobe nabylo platnosti.. a za 3 tydny mi prislo oznameni, ze z meho povinneho ruceni vyplatili frajerovi 55 tisic.. kdyz sem tam volal a ptal se jak si to predstavuji, slecna mi sdelila ze oni maji sve interni vysetrovani a rozhodnuti uradu a policie je nezajima. Havarijni mi samozrejme vyplatili, v tom byli ferovi. Auto bylo v leasingu, tak me nejake bonusy nestvaly a po leasingu se hned prodavalo.. ale jako ten pristup pojistovny se mi vubec, ale vubec nelibil - od te doby si na Kooperativu davam pozor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků