Nevim přesně kde, ale probíhala tu také diskuze ohledně jízdy ve stojící koloně mezi pruhy, atd. Viděli jste někdo toto video ? http://www.novinky.cz/koktejl/263073-ze ... -auta.html Myslim, že nám to za to nestojí i kdyby jsme byli v právu. Fakt, je že ten kopanec si mohl odpustit. Ale paní zřejmě ten týden měla své dny Za mě, já pokorně čekám v koloně
já včera zkusil jízdu jako v Turíně a málem jsem se válel - v Itálii je normální, že se předjíždí auta na kruháči zprava. Já si včera hodně moc šlápl, když mě přitlačilo auto a já chytil šmejra na písku. Naučil jsem se, že takovou chujovinu až dělat nebudu.
Pro Tatíka: Jednoho krasavce tady pro ni mám (Moji dceři je 23 let,řidičák na auto má od 18ti,přesto ted jezdí na padesátce do 45 km/hod,žádnej tuning,protože na nic jinýho nemá oprávnění.Konec tečka.Základy ji to dalo a příští rok ji klidně koupím 125ku pokud bude chtít.) Je teda pravda že to není tak kvalitní jako nějaký krasavec po Nikoletě která na tom jezdila v Římě do cukrárny pro tiramisu a ani to není kvalitní výrobek pocházející z provincie Qinghai leží v severní části Číny.