Zdravim tatika a myslim ze sis to aspon vybral a budes uz v pohode! Hlavne ze to dopadlo takhle.. Urcite bych jeste nebalil protoze polozit se to da i v lete i kdyz je jasny ze ted ceka o dost vic nastrah
Taky proto ted jezdim vetsinou zatacky jak priposranej
nejhorsi je to na kostkach kolejich a vodorovnem znaceni... Takze v Praze vlastne vsude
Ale dneska ne bylo 11st tak jsem zase jezdil co se dalo a co si troufnu.. Pocasi paradicka dokonce jsem byl spocenej.. Zajel jsem kouknout na Vrbovku na slevy a slintal tam
jo a abych nezapomel hned ve vchodu stoji bilej x-max 250 za 99 000,- najeto 2500km letosni rocnik... Ze by nekdo z fora prodaval
Ale Cova to nebude
Jinak vsude slevy ja si tam zkousel kdeco a dostal nabidku na super cenu za vyklopku tak to mozna zvazim stejne potrebuju jeste jednu pro batuzek.. Ale co me dostalo byl sprej proti poceni plexi
slecna mi ho predvedla v akci kdy funela
na plexi pred aplikaci a po a vazne bomba.. Rozdil viditelny i okem laika
Udajne vydrzi jedna aplikace cca tyden vzhledem k cene a obsahu lahvicky nedokazu uplne posoudit jak se to prodrazi ale mozna na nejhorsi obdobi by stalo za to koupit. Co se jezdeni tyka tak pocasi se ma dle predpovedi sice rapidne horsit ale uvidime jaka bude realita a jestli nakonec i pro kapra nepojedu na skutru