Zdravím všechny kolegy skútraře všech kubatur,
chtěl bych poděkovat Tomášovi@ a tatíkovi že mě chtěli doprovodit na mé první vyjížďce na mém novém stroji.Cesta proběhla v pořádku jen na dálnici foukal trochu vítr.Jezdil jsem už na všem možném a řidičák na velké moto mám již 25 let.Tohle je můj třetí skútr v tomto roce,zažal jsem na čínské 150ce velmi podobné tatíkově Yuki,kvůli synovi jsem si koupil dosti slušné Piaggio NRG Power dost vyladěné, syn má Gileru Runner ůplně novou a po přečtení pár příspěvků zde jsem si nakonec koupil Hondu Silver Wing 600.Je to krásný stroj a téměř nový,najeto pouze 2770km,z toho já dnes 170km.Je koupený původně v Hondě v Pardubicích a předchozí majitel s ním skoro nejezdil.
Má namontované velké plexi které se dnes velmi hodilo,originál jsem dostal k tomu,je to prý ještě v podstatě v záběhu a tak jsem jel tak nějak slušně i když mi to nedalo a chvilkama i 150,jen si to tak v klidu brouká a 100km v hodině není vůbec znát.Když jsem dojel do Prahy a sjel z dálnice tak mi to při 50km v hodině připadalo že skoro stojím.Skútry nebyly moje parketa,za mlada jsem jezdil motocross a můj syn potom taky,rozhodoval jsem se mezi nějakou moto ale skůtry vyhrály,za půl roku mi bude 46 let a myslím si,zvláště po dnešní jízdě že jsem se rozhodl správně
večer jdu do O2 Areny na Freestylemotocross což byla vlastně celý život moje krevní skupina a ještě jsem žádný rok nevynechal.Pořád to tam někde v sobě mám.
Jsem rád že jsem některé z Vás poznal osobně díky Tomášovu pozvání na sraz ke Křižíkovi,jste prima parta a doufám že se uvidíme častěji,snad se ještě letos svezu,musím se ale trochu dovybavit,ježíšek je ale blízko
.Foto nového stroje sem dám až je zmenším,teď musím letět na Freestyle.
Ještě jednou děkuji všem!!!!