Volná diskuze o skútrech, která tématicky nespadá do žádné z výše uvedených kategorií.
Odeslat odpověď

Re: po letech opět na dvou kolech

03 lis 2011, 16:28

Tak jak tatiku mas to? Koukam, ze uz jsi byl obhlizet stroje v Honde, takze to vypada, ze uspesne zvladnuto - Gratuluji 8)

03 lis 2011, 16:43

nakonec jsem to udělal na plný počet :D
Cenově to vyšlo takto:lékařská prohlídka-400 kč
autoškola -4000 kč
závěrečná zkouška -700 kč
nový řidičák -50 kč
celkem tedy - 5150 kč-
Naposledy upravil tatík dne 22 čer 2014, 16:26, celkově upraveno 1

03 lis 2011, 16:52

Gratulace :wink:

Tak ted jeste koupit Fokyho Buraka a je hotovo :twisted:

03 lis 2011, 17:07

Ten bude asi v tý červený drahej
Naposledy upravil tatík dne 22 čer 2014, 16:28, celkově upraveno 1

03 lis 2011, 17:21

Gratuluji muzu ti pujcit moji hondu @125 at se svezes na necem poradnym. No a potom hned neco velkeho znovu gratuluji.

03 lis 2011, 18:10

no vidis a mas to :lol: ja byl vcera poprve na Strahove tak az neco poridis rad te poznam osobne ! jeste jedna gratulace vim presne co jsi prozival :wink:

03 lis 2011, 18:43

to bych rád,jenže Ty už máš stroj,já ještě ne,sehnal sem zatím jen olítaný Italy a červenýho :roll: Buráka. :D
Naposledy upravil tatík dne 22 čer 2014, 16:29, celkově upraveno 1

03 lis 2011, 18:48

tatík píše:Ale ta červená zas tak nefrčí,to by musel slevit za barvu :D :D :D :D

Všechno slyšim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Každopádně velká gratulace. Teďka už zbejvá jenom pilotní a lodní průkaz :lol:

03 lis 2011, 20:55

Tatík: obrovská gratulace. Vítej do našich řad celým A. Jak píše foky už jenom pilotní a lodní průkaz a budeš mít všechno, jo ještě bus Ti chybí vid? Tak teďka jen vybrat něco pěknýho a hurá na cesty. Teď můžeš osedlat jakoukoli kubaturu. Super.

Na Tvém příkladu jde vidět, že se to oplatí, než čekat na 2013 a to kdoví jestli.

Tak ostatní váhavci hurá do toho. Vemte si příklad. :D :D

04 lis 2011, 21:24

scháním něco teplého na zimu,pod bundu a kalhoty
Naposledy upravil tatík dne 22 čer 2014, 16:30, celkově upraveno 1

04 lis 2011, 22:02

Dá se doporučit funkční prádlo Moira. 8)

04 lis 2011, 22:14

ano,studoval jsem to,prodává to též Motojomax v K.H.stavím se tam po neděli.

05 lis 2011, 00:35

tatíku gratulace k velkému A,přeji mnoho km a tom svém velkém A. Taky jsem v Kolíně začínal své první ofico km od AM,ale už je tomu mnoho let zpět. Vystřídal jsem několik kubatůr za ta léta,ale až po těch 50ti jsem si dovolil větší strojek od pana Hondy(SW 600).Doma velké a výhružné mlčení ale za ten pocit to stálo.Teď sice jezdím sám za to si můžu v klidu vychutnávat krásy kolem dle hesla "i cesta může být cíl" a to je někdy balzám , v dnešní době ,na duši.S výběrem nespěchej i když stejně jako asi všichni kteří toto podstoupili tak po koupi si vyčítali že toto a oné mohlo být jinak.Přeji zdar při výběru a případně nabízím i možnost svezení na SW aby jsi měl možnost porovnání.Jsem od Přelouče tak do Kolína to není až tak daleko neb přes město jezdím do rodné hroudy.(To jsem se rozepsal!)

05 lis 2011, 05:28

to je od Vás hezký kluci,je to už několikátá nabídka na svezení. :D Tušil jsem,že výběr skutra bude větší problém,než získat řidičák :?
Naposledy upravil tatík dne 22 čer 2014, 16:32, celkově upraveno 1

06 lis 2011, 18:53

Ahoj tatíku...taky gratuluji k úspěšnému složení zkoušek a držim pěsti k výběru stroje... Taky mě to čeká a zatim teda vůbec nevim co chci.... Může mě uklidnit to, že budu ještě nějakej čas šetřit :roll: :mrgreen:
K tomu výběru spoďárů doporučuju zkouknout tuhle značku...http://shop.progress-cz.cz/ já od nich mám troje spodky, nějaký ty trička, i mikinu a můžu jenom doporučit... Hlavně se tam dá koupit za fakt dobrou cenu... MOIRA mi přijde, že si přidává cenu na reklamu, bo co :evil:
Já dneska najezdil 126 km jen v triku a mikině od nich + moto bundu s vložkou a ve spodkách od nich + moto kalhoty bez vložky a celou dobu mi bylo parádně... Nic neprofouklo a já si cestu užíval..
Odeslat odpověď