libor_m píše:Pickwicku, teď koukám, co že to máš za kolo - Ty jsi dobrej blázen! To já jsem si myslel, že jsem ujel, když jsem si kupoval Scotta za 35tis. (před 7 lety), ale kam se hrabu na Tebe
On byl ve slevě a navíc to byl postupný vývoj něco jako u skůtříku.. první horák bez odpružené přední vidle - pak "krosík" ve vyšší výbavě - pak silnička s karbonem - a teprv na konec přišel "full" Na jěždění do Krkonoš a na amatérské závody to je super!! člověk je jak v bavlnce nic nedrncá to už pak nechcete jinak ale to už je konečná dálší kolo fakt neplánuju jsem spokojenej a navíc jak psal "satanachist" samo to nejezdí a já cítím že se mi šlape čím dál hůř že bych stárnul A do toho ještě taky občas "lítám" na koloběžce jenže to je fakt dřina Takže právě nastal čas pomaličku a pozvolně osedlat něco s motorem... No dát do hromady všechny peňouze co padly do cyklistiky tak mám na funglovku Burgmana TAkže teď si budu pomalu schraňovat na nějakej základ a uvidíme..Taky teď jako "tatík" pomalu ale jistě vysvětluju a jak moc skůtříka vlastně potřebujem Doufám že se někde sejdeme až taky něco osedlám a prodiskutujeme strategie na ty naše "polovičky"
Jinak v autoškole mám za sebou 3 jízdu a tentokrát už konečně v plném provozu Řeknu vám že mám jasno MOTORKU nikdy To neustálé řazení a podřazování v Praze mě ničí!! To bylo samé : "POZOR spomalovací práh už jste tam měl mít za 2 jedete moc rychle", "pozor odbočujete to jste měl podřadit" "No ale to se krásně dalo a byli jsme na hlavní" "Ne ne změna přednosti prostě se tomu nevyhnete koukejte řadit" a tak dál a tak dál ZLATEJ SKŮTŘÍK
A to zatím brázdím ulice na 125ccm styl chopper...už mám opar z toho až si sednu na další level..500ccm Suzuki GT a pak Yamaha Fazer 1000ccm Ale přitom se náhodou těším Jen bych potřeboval sám někam na pole abych to vychytal a neposlouchal pořád "moc plynu! "pozdě spojka"..atd ) když vezmu že jsem jezdil po Praze 7 let MHD s "kloubákem" a teď si připadám jak naprostá LAMA....