od tatík » 18 dub 2020, 10:04
Může to bejt taky prostydlý.Já skučel vloni,levá ruka od zápěstí k lokti,pravý rameno a prsty pravý ruky.Doktorka nic nenašla.Dovolená v Bulharsku,teplo,pláže,opalovačka a 14 dní bylo po bolesti.Po týdnu v práci,to samý zase,pichlavá bolest hlavně v noci.Nakonec jsem zjistil příčinu.5 let jsem jezdil s Actrosem a nic mi nebylo.Pak jsem dostal nový DAF a ten má tu vnitřní cirkulaci a výdechy topení udělaný nějak jinak,v tý kabině je pořád jakoby nepatrný průvan.Jedu v noci'klima na 23 C pohoda,ale když si mimoděk sáhnu na rameno,zjistím,že ho mám ůplně studený.Přitom mi není pocitově chladno a ostatní částí těla jsou normálně teplý.To samý levá ruka.Na pravou ruku je opěrka v sedačce,polstrovaná.Na levou ruku je ale ve dveřích,plastová,není nepříjemná ale studená.A když na tom mám ruku 7-8 hodin denně,tak se to časem takhle projevilo.To samý prsty v rukou.Příjdu do práce,venku mrzne,vyjedu a v autě je za 15,20 minut teplo,sedačka je vyhřívaná ale ten volant je z tak blbýho materiálu,že studí ještě půl dne.Musel jsem si na něj koupit kožený potah.Nijak si na tyhle blbosti nepotrpím,ale tohle jsem fakt musel,docela jsem tím trpěl.Postupně tý bolesti odezněly,takže to asi fakt bylo tím.
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300