od nedory » 31 bře 2016, 19:31
tak mě dneska málem sejmula kačena: jedu si hezky v náklonu v zatáčce, radost z cesty do kolbenky, najednou zprava vyletěla kačena, kolizní kurz, přesně na helmu. Chvíli na mě nevěřícně zírala, pak trochu zrychlila kmitání křídel, houby, nic. Furt jsem to viděl na nedělní kačeno-knedlo-zelo. Ubrat plyn jsem moc nechtěl, kachna zrychlit chtěla, ale nešlo jí to, tak jsem na ni zařval. Přišlo mi, že trochu zrychlila křídla, furt ale špatný. Já se skusil zasunout za plexi, kačena pochopila, že já s tím nic moc neudělám, a začala kmitat křídlama, pak za letu odlehčila stroj o provozní kapaliny a asi o metr jsme se minuli. Vztekle něco gágala, sviňa, ale stihla to.
(Pane řidiči, proč jste se vyválel? Jo, pane, nalítla mi do helmy kachna, vypasená tlustá pomalá kachna. Tak si tady hezky dýchneme, tady drogy vyzkoušíme, když na vás útočej ty kachny.....)
U nás mají nějaký kačení rejdy, a když maj mladý, u nás za domem je ve splavu učí po ránu gágat a vodí je na procházku přes silnici, docela prče je vidět kačení rodinku, jak se prochází po silnici a všichni zastavují (no, loni zůstal flek ve tvaru kačeny, pěkně tučná musela být, ani déšť to dlouho nemohl smýt)
Naposledy upravil
nedory dne 31 bře 2016, 19:33, celkově upraveno 1
Argumenty mohou dojít, munice nikoli Konfucius