Volná diskuze o skútrech, která tématicky nespadá do žádné z výše uvedených kategorií.
Odeslat odpověď

Re: Po letech opět na dvou kolech

08 dub 2015, 12:33

Ačkoliv ten Baotian.,je to nový,se zárukou a ta cena

08 dub 2015, 21:56

Pcx nee predposledni SH bych volil ja.

09 dub 2015, 06:06

Nejlepší je, jak si tady každý honí tričko, jako že PCX je odpad Hondy, že to nemá s bývalými obstarožními a kvalitními skůtry téže značky už nic společného atp. A úplně nejlepší je, že sami na tom nedali ani 10km. To potom můžu tvrdit o všem, co zrovna nevlastním, že je to shit.
Proč se asi tolik nové PCX prodává?
Ano, se starými skůtry od Hondy to opravdu nemá moc společného.
Vypadá to moderně, nežere to, nesere se to, velmi dobře to akceleruje a navíc jako bonus, se u toho už nikdy nemusí měnit žárovky, prostě ideální společník na každodenní cesty do práce a na občasné výletění.
To, že to neumí stotřicet, to za tu cenu snad ani nikdo nečeká. :wink:

09 dub 2015, 10:39

No asi ze stejnýho důvodu, jako se prodává tolik číňanů :mrgreen:

Ale vážně: ze stejných důvodů jako uvádíš, navíc je to napohled i na omak kvalitně udělaný a (pokud si to nějakej trouba neoblepí pouťovýma nálepkama) už zdáli to jako laciný skútr nevypadá.
S tou rychlostí - můj shemík taky stotřicet nejede, do ostravské výpadovky (http://www.mapy.cz/s/h7f8) předjedu stovkou náklaďák jen za cenu zápěstí zalomenýho nadoraz, ale to jsem už prokličkoval všemi kolonami a šedesátka-osmdesátka mi více než stačila. Mám holt městského pracanta a s trochou přemýšlení na něm převezu dvacetikilový nákup, který jsem dřív tahal autem.
Ale to už jsem daleko od původního tatíkova zadání - pardon.

09 dub 2015, 12:23

Ale predjedes ho... a to se pocita.
Ale kdyz ted ji lead jede 84 a koupi si pcx co jede 94 tak si moc nepomuze.. :-)

09 dub 2015, 13:51

To je pravda, ovšem Lead jede těch 84 na tachu (reál bude něco pod 80) kdežto na tachometru pcxka uvidí ručičku přes kilčo :mrgreen: a řekl by jsem, že za optimální konstelace hvězd tam to kilo reálných bude také.
Pokud jí to stačit nebude, tak jedině udělat papíry a vybrat rovnou něco většího. S jídlem holt roste chuť.
Ještě podotknu, že když koupí jakoukoliv 125ku, tak jí to stejně zachvilku bude připadat, že to vlastně vůbec nejede...

09 dub 2015, 13:57

Já bych se nesypal zbytečně do takového stroje. Jestli pojede 80km/hod na Leadu nebo 96km/hod na PCXku je jak z bláta do louže. Spíš bych to viděl na ty papíry a vybírat z jiných objemů, kdy bych startoval na min. 200ccm.

10 dub 2015, 06:32

Hele myslim že proti tomu bude tatík brojit.....protože pak by se třeba chtěl jít projet a Burák nikde... :shock: :mrgreen:

10 dub 2015, 09:09

Až budete mít doma tři ženský jako mám já,zjistíte,že hledat u nich logiku při pořizování jakýchkoliv věcí nad rámec záclon,oblečení,kosmetiky,bot apod.je celkem zbytečný.Abych po práci dostal alespoň najíst,musím dodržet tři zásady.1 skůtr bude rychlejší,2 skutr bude hezčí,3 skutr musí být bílej.

10 dub 2015, 09:16

A teď ještě řekni, že mají synchronizované bilogické hodiny :mrgreen:

10 dub 2015, 09:54

No tak to asi nemaj. A pak hledej v létě termín dovolený, abys mohl jet k vodě. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vím o čem píšu. :P

To se nám povedlo sladit dovolenou u moře v termínu jarních prázdnin (je předem dáno) a všechny mohly do vody!!! :mrgreen: :mrgreen:

To Tatík:
Tak barva je zásadní, to chápu.
Jinak vařím sám, takže co dostanu k jídlu si ohlídám!

10 dub 2015, 09:57

Což o to, že můžou do vody. Já myslel, jestli si tatík jednou měsíčně neužívá ty krušné chvilky hned trojnásobně :mrgreen:

10 dub 2015, 10:04

Tak tohle doma nepamatuju. U nás vždy vládla pohoda celý měsíc. :lol:

10 dub 2015, 10:05

Až budeš hodnej taťka jako já,necháš si klidně nalhat,že je nemožný v ČR přežít,aniž bys co půl roku neobměnil Samsung s Androidem za vyšší,umyl si hlavu něčím jiným než šamponem se 54 vitamínama hydratizujícíma nehydradratovatelné,nosil přes leginy sukni a nejezdil na bílým PCXkut

10 dub 2015, 10:40

:mrgreen: Já vědět, že PCX vyhrát :mrgreen:
Odeslat odpověď