od nedory » 23 črc 2013, 17:45
na podobné chování bacha, u nás v Jihlavě jsem na světlech předjel stojící kolonu a postavil se na začátek, vedle bílého Superba. Řidič to nesl dosti nelibě, tůroval motor, a na zelenou jsme vyrazili. Byl jsem rychlejší, leč pošlapané ego majitele bílého koncernového zázraku utrpělo (jak je vůbec možné předjet koncernový überwagen, že?), a začal mě předjíždět. V okamžiku kdy byl vedle mě, tak srovnal rychlost a začal se pomalu sunout doprava na mě. Myslel jsme si, že je zle, ale nechal toho, přidal a zase bez blinkru doprava - blesklo mi hlavou, že mi tam najede a zahamuje. Zahamoval jsme preventivně sám a pitomec s oblakem černého kouře, tak kontrastním na bílém laku jel kamsi dál. Doufám, že se mu ego spravilo a neprojevilo se to neblaze na třeba na funkci ptáka.
Úsměvnější byl hošík s kšiltovkou ve Žďáru nad Sázavou, ten svoji Kiu/Hyundaje tůroval, ale nestačil. Až jsem ve Žďáře stál u vinotéky, dojel mě, když mě uviděl, pustil volant a ukázal mi oba dva zdvižené prostředníčky. )
Ten první byl o strach, ten druhý k smíchu. Ale nikdy nevíte, na jakého blba narazíte, a já už na nikoho nic neukazuji, myslím si svoje a jdu dál, nebo se vyhnu.
Argumenty mohou dojít, munice nikoli Konfucius