55669c2ac5fea2316a8e1c3eb444e9ce.jpg
Vloni jsem měl za začátku tohoto vlákna jeden z mých mála příspěvků, který reagoval na příběh Tatíka, když si kupoval Matrixe, protože jsem na tom byl velmi podobně ať se to týkalo věku, zkušeností s dvěma koly, povoláním atd. Vždy, když jsem přišel na skutrforum, první co bylo kliknul jsem na toto téma a sledoval Tatíkovi a všechny ostatní příspěvky. Ale k věci : Když jsem si četl to povídání o tom, jak si stejně Tatík v jeho věku udělá neomezený Ačko, jen jsem se usmíval, říkal si že ta padesátka přeci stačí a chápal ho, že už se mu v jeho věku do Autoškoly nechce. Já si skutříka původně kupoval jen na dojíždění v létě do práce, protože jsem na něm mohl jet cestou, kterou jsem autem nemohl (v Suchdole přes ´sračkárnu´ do Tróje) a ušetřilo mě to spoustu času. Taky jsem si koupil novýho číňánka a přicházel na všechny ty pravdivé věci ohledně značek, objemů a zkušeností, co měli všichni ostatní. Takže můj podobný příběh Tatíka pokračoval a tento měsíc jsem ve 48 letech úspěšně absolvoval Autoškolu
. Musím se ale přiznat k jedné věci : Samozřejmě, že jsem už dlouho předtím přemýšlel jakého maxíka si pořídím, ale nepořídil žádného
. Prostě..... baví mě řazení a šel jsem do motorky a koupil jsem si Ducati Multistradu. Píšu proto, že jsem Vám všem chtěl moc poděkovat za pěkné čtení, zkušenosti a rady. Samozřejmě, že pokaždé když zapnu počítač, zůstávám věrný Skutrforu a první na co kliknu, bude tohle vlákno
! Druhý týden po Skůtršňůře (super akce) jsem Mazlika prodal, ale jinak zůstávám věrný a vděčný... Všem hlavně hodně pohodových, klidných a bezpečných km !!! Díky
!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.