TUNER píše:Ono holt ne každej se jezdí kochat jako tatík a ne každému ty kilometry tak naskakujou......já mam třeba od začátku roku cca 400 km a to dá tatík za víkend jak nic )))
Pánové, to je nádhera ! Až na to "píčasí" Koho z vás po návratu odsekávali ze sedla ? Nikdo nepřimrzl ? Máte můj obdiv za odvahu, zároveň vyjadřuji závist.. Bych jezdil až bych brečel.. Dopo. v práci, takže by z toho stejně nic nebylo.. Aktuálně potvrzuji opět vločky z nebe, sem tam slunce, teplota +3,5.. no coment.. Že by aprílové počasí..?
Já dnes jen služebně,ráno do práce a odpoledne zpět,ráno jsem nepotkal nikoho ,ale odpoledne jsem pár příznivcům jedné stopy zamával měl jsem moto oblečení od padany s termo vložkou a pod tím moiru a roláček a bylo fajn,zimu jsem nepociťoval.
[quote="tatík":roll: Co ale nedokážu ,obléci si nepromok někde na silnici.Viděl jsem dneska názornou ukázku a takovou gymnastiku po mě nemůže nikdo chtít [/quote]
Mám sqělou cyklopláštěnku ! I s rukavicemi. Určitě by nebyla špatná
Taky jsem si včera udělal menší vyjížďku za Plzeň - do Klatov na letiště,podívat se na místo činu........až se udělá tepleji,jdu si tam skočit tandem,tak abych věděl do čeho jdu.... )))
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...