od Mr.Voza » 26 lis 2013, 08:39
josuk píše:... Nejlepší spolujezdci jsou takový, co sami jezděj na motorce.
....
Přesně moje slova... protože takovej spolujezdec ví, co se od něj vzadu očekává, když na motorce sám jezdí a vozí jiný spolujezdce. Když jsme kdysi lítali na simsonech a fichtlech a pozdějc na dvaapůlách a třiapůlách, tak se mě jako řidiči vždycky líp vozili lidi od nás z party, co jezdili taky na motorkách, protože věděli, jak se vzadu chovat, aby mě neomezovali. Nejhorší byla vždycky jízda s jedním týpkem, co se choval tak, jak jsem popisoval v předchozím příspěvku - držel se machrovsky madel pod sedlem a nakláněl se do protisměru zatáčení... a navíc měřil skoro 2 metry a o to bylo jeho chování vzadu znatelnější, takže fakt pocuc, tohodle týpka někam výzt... když jsem mu řek ať se drží normálně a naklání se do směru zatáčky, tak remcal, že se nebude držet jako teplouš a naklánět se nebude, protože se bojí, že spadne... Pak ho nikdo nechtěl vozit, protože se s ním nedalo jezdit, tak chodil pěšky
Naposledy upravil
Mr.Voza dne 26 lis 2013, 15:10, celkově upraveno 1
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP