od forester » 06 pro 2020, 22:04
Smola ale toto je bežný jav. Stalo sa aj mne keď mi nacúval týpek z Octáviou do čopra pred obchoďákom a dokonca pred mojími očami keď sme prichádzali z nákupným vozíkom cez parkovisko. Aj som sa rozutekal a buchol mu pesťou po streche a týpek vystúpi a nestačí sa čudovať čo sa deje. Ja som vás nevidel hovorí ale čoper už lahol na lavú stranu a našťastie sa oprel o padák a zadnú kapsu a ešte o prilahlí BMV GS. Tieto tri body ho zachránili skoro úplne od galiby. Jediné čoho som sa bál že bude skrivená radička o ktorú sa tiež oprel. Ako pozerám tak pozerám jediné čo som našiel bol skrivený šrób na spodnej časti radičky. Čoper starý ani nie pol roka a hneď pokrstený. Týpek sa omlúval a dal mi vyzitku a 20€ keby s tým niečo bolo. Našťastie rýchlosti išli hladko ako pred tým, kúpil som iba ten šrób a bolo. Odvtedy si jo sakra rozmyslím kde parkujem a ako.
Ono je to presne najhoršie parkovať v rade za autom alebo medzi autami. Buď to dám úplne tam kde mi už nikto do toho nemôže zacúvať alebo na chodník keď je možnosť.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km