od nedory » 24 srp 2019, 13:49
dneska jsem pomáhal u nehody motorkáře, mašina na odpis, kluk v pohodě, prohlídl jsem ho, nic mu nebylo, ani ruce se mu moc neklepaly. Nechtěl policajty, sanitku, nic mu nebylo, mohl vším hýbat, prostě položil to. Přední kolo podjelo svodidla a utrhly se vidle, mašina zaklíněná, vytáhli jsme ji avií.
Mašina ležela na zemi pod svodidlem, kolem hlína, bordel.
Co mě dostalo: většina řidičů nezastaví, nezaptá se zda potřebujeme pomoc. Parta motorkářů projela kolem, jen se dívali. Parta lidí na fichtlem zastavila a ptala se, traktorista taky, semtam auto. Zbytek projel, fotil si (mám taky pár fotek lidí, co jen projelo, ani nezpomalili), a jel dál. Vrchol byl houbař, projel, zpomalil ... a zajel k lesu, vytáhl košík a šel sbírat.
Po naložení jsme šel sebrat vestu před zatáčku a zastavoval s ní dopravu, ať někdo nevletí do auta s vlekem. Jedna baba mě skoro smetla, pak zastavila, a nechala si to vysvětlit. Druhá pipina v superbu mě málem zajela, pak zastavila a řekla, že nehoda ji nezajímá, spěchá a má svý právo jet.
Kurwa, co se to stalo s lidma? Je mi z toho na blití. Hlava mi to prostě nebere.
Argumenty mohou dojít, munice nikoli Konfucius