Ahoj, já mám taky Betku, koupil jsem jí v r. 2006, mám na ní najeto asi 12000km, spotřeba je kolem 1,5l/100km, a když jedeme dva s mojí sladkou ženuškou, tak to sežere nádrž 3,5l asi po 220km, a to já mám 80kg a ona 65kg, takže docela slušný
a to žiju na horách, takže samej kopec. Originál vzd.filtr jsem vyměnil za KN filtr, trochu upravil kabeláž, vyměnil rozetu s řetězem za menší do rychla a jinak je vše původní.Jednou jsem zkoušel jet na co nejnižší spotřebu a povedlo se mi dosáhnout 0,9l/10km, ale bylo to na rovině, průměrnou rychlostí 35km/h, bez zastávky, brždění a bezvětří, takže do normálního provozu nepoužitelnej styl jízdy
Jinak posez na Betce je šílenej, bolí mě zadek po pár kilometrech, ale spolehlivost a spotřeba vyváží tento nedostatek. Chtěl bych vyřešit a upravit sání a karburátor, tak jsou ještě technický rezervy, hlavně co se týče délky sacího potrubí a vnitřního prostoru v tý blbý trubce, která je dlouhá asi 15cm. Taky bych dodal, že má nožní řazení a díky tomu je ta spotřeba tak příznivá, protože s variátorem by to žralo mnohem víc. Ahoj