No tak při oteplení mi sníh netaje do elektriky to bych viděl asi jako první a ten podstatný rozdíl proč nedávám na auto plachtu, ten druhý rozdíl je v tom, že si sednu do teplého bufíkem vyhřátého auta - tam to u tej sedačky vypadá spíše na pořádnýho vlka, nebo hemoroidy
další věc, kterou bych vytknul k fotografii, když už jsme u toho je ta, že toto je extrémní případ, který dle mého názoru moc majitele nerozesměje, až k tomu jednostopu přijde po šichtě. Znám chlápka, který má zelenýho žigulíka a vypadá jako nový - dává ho od zakoupení v tuzexu pod plachtu.
K tomu Chorvatsku a Itálii - dovolenkáři, kteří přijedou k moři si myslí o místních, že se mají - ano pravda je, že se mají protože u moře se vydělávají těžké peníze z cestovního ruchu a skútr si tam může dovolit každý, který má penzion v kvalitě *** + o 3 patrech. Jezdím celkem dlouho do Chorvatska do Živogošče tam je skútrů pomálu, ale třeba v Makarský
to jen valím kukadla Beverly 300 tam je na každém rohu to samé Vespa atd. a abych se dostal k mé myšlence - ptal jsem se majitele penzionu, jak to je s výdělkem a náklady. On mi jednoduše vysvětlil, že výdělky se diametrálně liší vzdáleností od moře. Takže ve středozemí jich tam také moc nebude, pak je to kvůli parkování - potřebují mít místo pro zákazníky.
EX: Rhon 50/2T, Honda Lead SCV 100, Piaggio Typhoon 125/2T, CBC Grace 125, Piaggio Beverly 125, Honda Forza 125