Tak kluci jen lehce o tomto pojištění.Oni ho zdražili,puvodne to bylo za 250korun,ale já se ani nedivím že to zdražili,zřejmě to byly zavaděcí ceny,ale stejně se to vyplatí.Tohle je služba pro skutry 125 je to pohoda a klid a je to vyzkoušené redakcí.Přímo tady na foru tuto službu vyzkoušeli když půředstírali poruchu skutra a za 20 minut přijela odtahovka a vše zařidila,takže je to potom pro nás takový klid,když jedete na delší výlet a někde v lese vám skutr vyplivne a co ted?Někdo z vás to umí opravit já třeba neumím....nebo si říkáte tam ještě dojedu,těch pár kilaku a pak vemu benzín a najednou vrrr a ticho a stojíte.....potom stačí zavolat a benzín vám dovezou....ale pozor,musíte si ho zaplatit,ne že to máte v ceně uličníci...
a nebo při poruše vám skutr odvezou do servisu.Takže já do toho jdu abych měl klid na cestách,a nemusel hledat někoho, kdo pro mě přijede s vozíkem a doprošovat se...ted už nemusím,takže doporučuji v rámci klidných cest do toho jít.I za tyhle penize to je laciné...
.Hau domluvil jsem....