Tak uvidíme tak jestli bude super počasí v Nemdeli tak bychom to udělali o vykendu a bylo by to,ale já chci provětrat moji holku a vyzkoušet kameru tak asi pojedu sám ted v tydnu a v nedeli bychom mohli vyrazit někam společně co vy na to kluci?
Klucííí za mě neděle ok, těším se... Pokud bude v týdnu hezky mám st-čt volno, tak bych dal vědět. sigi mohli by jsme třeba navštívit Mickey v práci ju?
tak jedu odpoledne na Čerňák sneží jak blázen a Kolbenkou si to jede 50 km/h skútřík, ten borec byl uplně zmrzlej, ale jel tak mi čekáme na teplo na sucho a klucí mesíci to valí - sníh nesníh
Marty108 píše:Klucííí za mě neděle ok, těším se... Pokud bude v týdnu hezky mám st-čt volno, tak bych dal vědět. sigi mohli by jsme třeba navštívit Mickey v práci ju?
Hele ty se nezdas,ale dobrej napad. Hlavne prijedte v poledne at jsem az do sesti poradne nas.anej Ne kluci urco se stavte. Moc rad vas uvidim. A Sigi vem si s sebou prachy nebo kartu a ji urcite neco prodam. Neco co budes urcite potrebovat na skutrika-trebas stresni box. Mam tam ted peknou excelenci za cca 30000,-
Mickey, přesně to jsem chtěl ne kolem oběda, ale před obědem tak aby jsi dostal pořádný hlad Pokud bude počasí tak rád zavítam a sigi, ten určo taky...a teď díky té nabídce o to více
Jo jo jen si ze mě dělejte srandu...ale je pravda že jsem si vyhlidnul boty na skutra za 5000kč,tak uvidím....oni jsou spíš na motorku ale dají se nosit k džínám... tak uvidím ještě....Ale to bude poslední nakup.....pak už jen novej skutr ......
No oni je mají v té prodejně motorek u Kolina,ale nejsou na fotkách,nechapu to....jsou kožene a okovane,vypadá to super fakt.....a tak jsem se na ně chtěl podivat a nenašel jsem je na strankach tak nevím,ale už jsem si je tam zkoušel.... a padli mě...jako ulitý...tak si pro ně asi zajedu až mě bude dobře....
No tehle odkaz jsem ti už daval tak se zkus tady prohrabat jestli je tam nenajdeš,ja je tam nenašel.....ale vím,že je tam mají....
Dnes v Bratislave husto sneží a je vyhlásený 2 stupeň výstrahy,predppveď je že má napadnúť ešte 30cm nového snehu.Táto zima nemá konca,minulý rok už som o takomto čase jazdil ale teraz to vyzerá skôr na Vianoce.