no jo Mickey - jak jde jde o cokoliv co má kola motor atd. je ve svém živlu toto není z mé hlavy Jinak dobrá práce, super vítej zpět v jedné stopě. Co se týče sněhu nemám dobré zprávy, ale Honsová toho už napovídala Jinak sraz PCX jsou vítaní všichni, pojedeme ve třech, tím lépe. takže A JUPÍ ČERTE
Jo je videt,ze Fany podaval reference Muj domorobo drzak by se ti nelibil,ale je to jen prototyp. Zkusim ukecat kluky od maxe aby mi odlili neco z tvrzenyho plastu. To vis ja jsem spis pres ten plech. Na pcx sraz pojedete sami nebo s ostrahou. Jen abych se zkusil nejak dozaridit a nekazil partu ci dokonce netahal drivi do lesa
No to by urcite stala Asi necham mamu doma na pospas detem. Jenze celej vikend ji tu nachat samotnou tak na skutrsnuru jedu taky sam a ona se bude houpat na spagate pod pergolou. To ji udelat nemuzu,ale fakt nevim,neptal jsem se ji.
K tomu jsem si dokoupil ještě nějake držáky i když jen v základu toho má mraky,no a celkem jsem zaplatil 10.500 kč a on mi dal slevu takže to vyšlo 9560 kč
To už je něco jako Go-Pro ne? Ty woe 10 000 litrů za kameru, ale je pravda, že ten obraz je už ve stylu Jinak dnes jsem z práce o5 neodjel na skútru přišlo sněžení a sněží až do teď.
EX: Rhon 50/2T, Honda Lead SCV 100, Piaggio Typhoon 125/2T, CBC Grace 125, Piaggio Beverly 125, Honda Forza 125
No tohle je stejný jako GoPro...nějaký rozdil velky v tom neni...akorát že tady je spousta příslušenství a ještě dálkové ovládaní a to rozhodlo.Jinak ta cena by byla stejna...gopro taky stojí kolem 10.000 kč...A stim ježděním máme ted konec,musíme čekat na sluníčko,ale ke konci unora má byt teplo a až 10 stupnu tak uvidíme a to hned naplanuji výlet a vyrazíme někam...