To 8steve
Poslouchej ty uličníku jeden ty nedáš pokoj....kdybch tě tu měl ohnul bych tě přes koleno....Podivej ja ti to napišu asi takhle.A to si pamatuj pro celý svuj život.Nikdy nikomu nenadavej,nikdy....když ho neznáš,chovej uctu ke starším, a když už se chceš ukazat,jako že něčemu rozumíš....tak si to nejdřív ověř!!!!
Skútr neosvítí auto i kdyby chtěl,to tady jsi svítil jen ty právě tímto rozumem.....za další si to mužeš i vyzkoušet,nikdy na tebe žadně auto neblikne,nedá ti znát že ho omezuješ...skútr má jinou svitivost...to prostě nejde...Ja si to ověřil sám,když jsem jel na skutru tak proti mě jelo auto,,,, a nesvitilo a tak jsem mu chtěl dát najevo že nemá zaplé světla a začal jsem blikat dalkovimi světly....no vubec si mě nevšiml..mazal si to dál a já blbec si pak žekl co to tady nacvičuju....Tak si pamatuj co jsem ti tu napsal, a budeš mít kamarady.Nebot až přijdeš někam na nějaký sraz a nebo i tady budeš někomu nadavat,nikdo si s tebou moc psát nebude chtít.
Tak a tím končím....tuhle debatu o dalkových světlech na skutru.Uličníku jeden....