od Mickey7481 » 02 úno 2013, 22:05
Tak dneska parada den. Dopoledne jsme se synatorem opravovali minibike a samozrejme se musel svezt. Dali jsme kratke kolecko po nasi vesnicce,on na tom prskoletu a ja na tom svym "bzukovi" jak to krasne moje zena pojmenovala. Jak jsme tak uklizeli stroje do garaze chytl jsem slinu,vybehl za zenou, at mi da mobil a doklady a uz jsem mizel od domova kamsi.
Pravda,mel jsem v planu navstivit kolegu v praci,ale jak jsem tak jel a jel najednou koukam,ze uz jsem za prahou. Protoze v keckach,ktere jsem si doma ani nestihl prezout a v nasi firemni ac reflexni bunde, bylo dost chladno otocil jsem smerem k domovu. Pri zpatecni ceste jsem zjistil,ze nejsem jediny "blazen" v ulicich. Na argentinsky jsem mijel skutr a za nim,asi tak o 600ccm vetsi stroj. Pak na krizovatce na Podebradsky prifrcel kdosi na zrejme PCX vedle me a ja premyslel jestli me tak zahralo od srdce az do kalhot nebo jsem se z leknuti pos..l
Pravda domu jsem dojel lehce ztuhlej,ale tech 136km me hreje jeste ted. Jen me desi predpoved na zitra a hlavne to,ze mladej uz se me asi 10x zeptal zda zitra zas projedem skutra a minibiku. Tak snad zas nechytnu nejakou tu slinu.
Ja bohuzel fotky z cest nedelam,protoze mi pride lito zastavovat,ale jak to tady prohlizim asi zacnu.