Tak po vcerejsim vyletu je nejtepleji u nas. Teploty pod perinou lezou na 38,5 a teplej cajicek zahriva jeste vic. Ja to vcera rikal ze je mi nejak divne. Ale stalo to za to.
jak jsem sliboval, ze pojedu s váma tak to zase nedopadlo! kdyby jste vyráželi ve 12 tak by to klaplo ale musel jsem hlídat svište do 12 hod. poté jsem ihned vyrazil, krásných 200km od nás směr sázava. mezi světlou a ledči vložka pro sněžný skútr, ale ustal jsem to! PS vyhryvane gripy mohou udělat puchyre
No Mickey za námi přijel až na Křivoklát,za což jsem ho chválil....prostě nelenil,po práci sednul na skutra a už to mazal....taky jsi mohl přijet,opravdu to byla nádherná vyjíždka v super partě....No už mám naplanovanou další a ta povede kolem tebe,tak doufám že tentokrát se už přidáš....ted čekám na počasí....
jo taky jsem si říkal ze vyrazím tím směrem, ale neměl jsem žádné info a ani tel čísla. a nahánet vás na blind se mi fakt nechtělo. teď už nebudu říkat ze příště na beton, prostě se budu snažit
No to je pravda zase....bez kontaktu jet někam na slepo je blbost,tak příště to bude lepší...rádi tě mezi námi uvidíme...a každého,kdo má rád srandu a je pohodář jako my....
taky pcx, je dobře, že se připojíš holt nebudou kucíí koukat na záda jen mě Mickey, no říkal jsem si, že máš nějakou horší barvičku, ale to bylo tím zeleným pivem