Pozor v Holešovicích, kdo má lístek zdarma či se slevou ( neptal jsem se který neb jsem platil plnou cenu, někde se přeptejte) musí vystát DLOUHOU frontu v extra okénku vlevo od vstupu do haly. Jinak pokladny jsou normálně venku jako vždy.
V Letňanech to funguje bez problému přímo v normální kase, samo musí to být řádně zezadu vyplněno. Zde je ještě jeden vstup s pokladnou z boku pravé haly
, není tam taková fronta.
V Holešovicích i v Letňanech se dá motorka či skůtr parkovat ZDARMA. Holešovice dokonce pod krytým stanem, je to nalevo za vstupem do areálu. Letňany klasicky za branou a od ochranky dostanete pásku na ruku a na stroj, které při odjezdu opravdu kontrolují, jinak neotevřou bránu.
Co se výstav týká, tak Holešovicím asi dominuje Kawasaki, zde včera před polednem nastartovali a předvedli zvuk Ninja H2R za cca 1 340 000, což byl koncert na který se okamžitě seběhlo několik set lidí do prostřední části pavilónu
. Nadšení a aplaus byl nevídaný. Dlouho jsem neviděl Čechy tak z něčeho nadšené. Takže zavedené značky prostřední sektor, vlevo klasika - Přestavby a v pravé hale po krajích Hadry a blbosti, uprostřed čtyřkolky, SYM za ním GAZ GAZ, JAWA a další.
Letňany obsadily jeden a půl haly, Takže první od metra je obsazená celá a ta další do půlky. Nebudu radši psát kdo zde dominuje a jak jsou kde vstřícní, to bych byl hned na černé listině některých firem, hlavně u BMW
( ale to víte, odešli novináři, tak to nějak ochablo či co .....)
I zde jsou mimo Moto záležitostí, Kolotočáci se svejma naprosto originali echt pravejma výrobkama včetně uzených makrel, sýrů, klobás, laskomin akorát, že tady jsou vevnitř a v Holešovicích jsou hlavně venku. Jinak co se gastra týká, je to jak přes kopírák v obou případech venku i vevnitř, chce to jen najít si to své, co komu vyhovuje, nebo možná co je ochoten pro to vytrpět.
Mě osobně na obou výstavách překvapilo malé zastoupení výrobců či prodejců helem.
Nejsmutnější závěr - KYMCO opět bez vlajkové lodi MyRoad 700 - nemohl jsem si ji ani pohladit.