Od jari vedľa mňa (mojej moto) v garáži parkuje novučičká Kentoya Fever. Garáž sídli v kanc. budove, takže ju vídam len v pracovné dni, v ktoré sa doobedu potichu priplazí a okolo piatej zase nenápadne zmizne. Je vždy naleštená, keď prší, tak ju nevidieť a keď neprší ale spadne na ňu smietko prachu, tak je spoľahlivo do pár dní vyleštená do novoty. Borec sa o ňu evidentne bojí, zamyká ju trubkovým zámkom o stojan na bicykle (pochopím) ale keď je ten nedostupný, tak o plastovú (!) rúrku klimatizácie. Proste, je to evidentne nejaký motopanic.
Trochu som ju obzeral. Vyzerá celkom dobre. Žiadne katastroficky nelícujúce plasty. Výfuk pôsobí lacno, ale maskuje to chromovaním. Prístrojovka je šmejd, lenže asi funguje a i tak sa na ňu nik nepozerá, tak mi to neva. Aj som si vravel, že na tých čínach niečo predsalen bude, keď už to spomína aj Jarda Šíma a vidieť ich všade.
Dnes som pod modro-bielou kráskou objavil veľkú olejovú mláku. Aha, už som skoro zabudol aké to je, kúpiť si čínu. Ďakujem, ale na čínu už nemám chuť.