Má Jarda B650?

Volná diskuze o skútrech, která tématicky nespadá do žádné z výše uvedených kategorií.

Má Jarda B650?

Ano má
20
43%
Ne nemá
27
57%

Celkem hlasů : 47

Příspěvekod slapky » 13 říj 2008, 18:23

Jen to datum tvého posledního příspěvku mě trošku mate :stare:.
Nehleď stále jen dopředu!
Ohlédni se někdy také vzad,...

mobil: 608 423 077
slapky

1500+

Reputace: 31
Skútr / moto: Yamaha majesty 250 + Suzuki Burgman AN 650

Příspěvekod Jarda » 13 říj 2008, 19:01

[quote=fiiloo]Noo len ho stale tlac k dokonceniu aby to nebral tak ze uz je zima aj tak sa nebudes vozit a on sa nema kam ponahlat !!!
Spokojnejsi budes ked sa budes kazde rano prizerat k skutriku v garazi . Ako ked je v servise .

Taze drzim palce , nech uz mozes lestit scoota v garazi . [/quote]

ani ve snu mne nenapadlo ze k tomu nebude daleko jedno přísloví - do roka a do dne.minulý týden jsem si nadělil menšího ježíška,protože poslední dobou něco každou chvíli vyřizuju a už mne nebavilo pořád někoho votravovat tak aspon budou obě garáže obsazený.jakmile udělám technickou a přepis tak první cesta povede do jednoho servisu do kterýho má dosti daleko a už jsem mu dal i jméno opraváře - u šneka.myslím ale že šnek je rychlejší tak pomalejší živočich existuje jen si vzpomenout na tu potvoru jak se jmenuje.než udělá nějaký pohyb tak je den pryč.podobně jak ten muj opravář u šneka.zkrátka mám trpělivost ale do jistý míry.osobně se za ním podívám a dám mu poslední měsíc na to aby to dal dohromady.a já mám měsíc na to abych sehnal jinýho opraváře.doufám, že nebude pomalejší než ten šnek.
728 950 720
Jarda

1000+

Reputace: 4
Skútr / moto: Burgman 650

Příspěvekod Jarda » 13 říj 2008, 19:04

jen připomínám, že B650 mám :).jen mi nestojí doma v garáži :( ale u jistýho šneka :mad: a tímto tuto anketu uzavírám. :)
Naposledy upravil Jarda dne 13 říj 2008, 19:05, celkově upraveno 1
728 950 720
Jarda

1000+

Příspěvekod Miroslav Sedlmaier » 14 říj 2008, 14:05

Jardo píšeš,že jsi si udělal menšího ježíška??? Tak nás nenapínej :p
Miroslav Sedlmaier

1000+

Reputace: 9
Skútr / moto: Klatovy 776 026 101, Burgman 650E K8+B 400 K5 dříve Foresight 250,Pantheon 125

Příspěvekod Jarda » 14 říj 2008, 20:36

jenom auto (starší) abych nemusel pokaždý někoho votravovat.jednou to muselo přijít tak proč ne ted.výhodná koupě.jen jsem se musel rozhodnout a během dvou hodin jsem měl přinést peníze.po zkušebný jízdě jsem obešel celý auto a než jsem ušel domu asi 300 metru, kde je i dotýčný menší bazar, tak bylo rozhodnuto a krom toho docela mi i vyhovuje.ikdyž je to combi tak ma jistou výhodu.ale hlavní duvod je ten, že do měsíce pravděpodobně změním šneka.do pátka mám dovolenou tak ráno jedu na přepis do dačic a odtud přímo za šnekem se dohodnout a dát mu poslední měsíc života.pokud to nebude opravený, tak buráka odvezu jinam a šneka zastřelím - tak, že vymažu na něj kontakt a pro mne už neexistuje.takto ja likviduju některý lidi co mne podrazily nebo nespolupracovaly v minulosti.doma o tom nikdo nevěděl, ale to časem rozchodí.samozřejmě že jsem si musel ihned vyslechnout nějaký názory, na který nejsu zvědavej a věděl jsem že mne to čeká a proto jsem o tomto nikomu neřekl.ale o motorce už ví delší dobu a díky návštěvám, který během léta za mnou přijely tak mohla aspon vidět co jsem koupil až bude v pojízdným stavu.ikdyž je to moje máma tak na ní nedám dopustit.o tátovi nemluvě.toho jsem měl o chlup raději.takže rada pro ostatní zní-pokud máte jakýkoliv rodiče tak si jich važte dokud jsou.poslední dva roky byly pro mne těžký a prošel jsem si svý to mi věřte.ted mne napada, že musím trochu pozměnit v jednom tematu a dat to vedet i mperchingovi.
728 950 720
Jarda

1000+

Příspěvekod Jarda » 15 říj 2008, 19:13

jen kdyby náhodou to někoho zajímalo:

před hodinou jsem přijel domu.sice autem ale najeto PRVNICH LETOSNICH 180 KM.po přepsání v techničáku byla první cesta ke šnekovi, kterej nebyl doma ale po telefonu jsem mu vysvětlit moji situaci a tak má poslední měsíc.v listopadu budu mít nějaký peníze tak to odvezu a bude to.po dnešních najetých 180 km jsem našel servis ve kterým budu v budoucnu i dělat garančky.a mužu být i u toho.na případný komentář k servisu ještě nedošlo, ale to by nemusel být problém.v nedaleké prodejně jsem se nečekaně zdržel delší dobu díky velice příjemné prodavačce a spolumajitelky v jedné osobě.manželka je na prodejně a manžel dělá servis.dokonce i prodávají kymco takže došla řeč i šnuru a před odchodem jsem se rozloučil a se slovy že tam nejsu naposledy.což bude pravda, už jen proto, že v listopadu tam budu pravděpodobně zas.
Naposledy upravil Jarda dne 15 říj 2008, 19:16, celkově upraveno 1
728 950 720
Jarda

1000+

Příspěvekod TheWitch » 16 říj 2008, 12:33

Tak až si pro něj pudeš, tak si nezapomeň vzít sebou foťák a udělej konečně pár fotek, ať už se to přestane řešit!! ;) ...a toho šneka vyfoť taky! Dám si ho na vrata garáže jako odstrašující příklad!! :p :p
http://www.thewitch.estranky.cz/ mluvící kost: 773 101 957
TheWitch

1000+

Reputace: 1
Skútr / moto: KačenkaIII. (Yamaha Majesty 250:)

Příspěvekod Jarda » 16 říj 2008, 15:21

dobrej nápad.pokud se nechá tak ho zkusím vyfotit i s tím mým zázrakem co by musel už být zlatej za tu dobu co ho má doma.
728 950 720
Jarda

1000+

Příspěvekod TheWitch » 11 lis 2008, 08:09

TAK CO TAK CO???? JAK TO DOPADLO???? JARDO, HLÁŠENÍ!!!
http://www.thewitch.estranky.cz/ mluvící kost: 773 101 957
TheWitch

1000+

Skútr / moto: KačenkaIII. (Yamaha Majesty 250:)

Příspěvekod Jouda » 11 lis 2008, 08:30

[quote=TheWitch]TAK CO TAK CO???? JAK TO DOPADLO???? JARDO, HLÁŠENÍ!!![/quote]
Blaznis, dyt je to teprve mesic .... nic se nesmi uspechat ;)
Jouda

100+

Reputace: 0
Skútr / moto: Aprilia SRV850 ex GP800
Tuning / úpravy: Rychly pruhy na zakryti skrabancu :))

Příspěvekod Jarda » 11 lis 2008, 18:02

za 14 dní to odvážím jinam.at se mu to líbí nebo ne.zrovna dnes jsem přemýšlel že mu udělám pěknou reklamu.jen musím sehnat tu samolepku se šnekem a se slovy rychleji to nejde.tu nalepím na jeho firmu co má na vratech a vyfotím a dám do novin.reklama jak vyšitá.nevíte náhodou kde ji sehnat?zítra jedu ven tak se podívam po okolí na benzínkách kde jsem ji občas viděl.
728 950 720
Jarda

1000+

Příspěvekod Polda » 11 lis 2008, 18:36

Jardo, já bych už dávno tam vletěl s něčím v ruce a trochu mu pomohl a narovnal mu hřbet. Aby mě někdo tahal za nos rok a stále ti tvrdil , že něco nemá nebo to nejde, tak si mu měl už dát dávno přes papulu. Co si za kliďase a nebo za vola!!! Promiň, neznáme se ale když tu sleduji tvoje příspěvky a stále jen posouváš datum kdy to bude hotové, tak se vemě vaří krev. Kurňa, dupni si už jako chlap. Jo a nezapomeň mu zaplatit co si řekne, raději mu přidej za tu snahu. Jardo promiň.
Honda GoldWing 1500 SE "neznám nejde, zázraky do tří dnů, nemožné ihned" http://honda-goldwing.com/index.php http://sb650.rajce.idnes.cz/
Polda

750+

Skútr / moto: Honda GoldWing 1500 SE tel: 724443356

Příspěvekod petridas » 11 lis 2008, 19:02

tak ja sem si myslel ze uz jezdis ,kdo rikal ze uz stoji u tebe pred barakem ale vidim ze se nic nemeni takze zase neverim ze ho mas!! :p pac jak sem psal na tu brigadu tak to vypadalo ze uz jezdis a ty zatim ......!! :(
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod MikyMiky » 11 lis 2008, 19:43

Jardo, sory,se neznáme, ale fakt je že se ten tvůj scoot kterého ještě nikdo ani neviděl probírá na všech
fórech a kde nic tu nic. Pokud vím, někde už tě pár lidiček žádalo o foto a pokud vím vždycky si to nějak
vokecal a fotky žádné. Pak se těžko můžeš divit,nebo dokonce urážet na někoho kdo pochybuje.
Nezlob se ale já si taky myslím že kecáš a žádnýho Burgmana si nikdy neměl a nemáš. Možná po něm jen
hodně toužíš,ale to určitě nejsi sám. A ostatní to aspoň řeknou na rovinu ,, NEMÁM-chtěl bych"
Co se mě týká je mi fakt úplně jedno jestli ho máš nebo ne, ale už mi začíná vadit jak se to tady už pěkně
dlouho omýlá a kde nic tu nic.
Jestli říkáš pravdu a záleží ti na tom aby si nebyl na všech fórech za pitomce, tak ti fakt doporučuju
alespoň toho ,,TVÉHO" Burgoše nafotit ať už je v jakémkoli stavu a dát to sem. Pokud nás oblafneš a nafotíš
jiného, tak se to časem stejně provalí a myslím že o pár kamarádů tady asi přijdeš. Zvaž to za co ti tahle
skvělá parta lidiček tady na fóru stojí a podle toho NĚCO udělej.
MikyMiky

500+

Reputace: 0

Příspěvekod Jarda » 12 lis 2008, 00:15

nemá cenu to zas rozebírat protože je to všechno pravda a opakovat už nic nebudu.jen ujasním několik maličkostí.

1) od 15.10. jezdím, ale autem protože potřebuju bejt pohyblivej a už nemužu čekat
2) o fotkách jsem tu psal že jsem o ně přišel když mi odešel disk v pc a ted mám notebook kde mám dost fotek jen ne toho mýho
3) nejhorší snad je to že jsem neměl hotovost najednou ale postupně na 3 nebo 4 etapy takže to vědět všechno dřív tak určitý témata snad nevzniknou a moje jméno jen projde jako vzduch kolem a nic
4) pokud někde jsem měl fotky co mi vyfotil šnek tak byly rozmazaný a vypadaly jak po 15 pivech a několika fernetech.asi tak nějak bych si to představoval, protože já nepiju.pro někoho nepochopitelný ale pro ty ostatní normální věc.prostě nevím kdy kam pojedu a nemíním přijít o papíry kvuli této ...
5) pokud mám někde fotky bud jako avatar nebo někde jinde tak jen proto, že to byla představa jak bych si svýho buráka představoval.od tý doby jsem trochu změnil názor a hlavně přibily peníze na mým učtě proti dřívějším měsícum.a vo tom to je
6) to co stálo na vjezdu tak to byl pracovní prostředek se kterým občas jezdím v práci pokud mi to nadřízenej poručí
7) 3x nebo 4x jsem jel za šnekem neobjednán a nezván omrknout jak muj burák vypadá.prostě ho překvapit a nikdy nebyl doma tak proto jsem ho musel vždycky zmr..t
8) pokud dám něco opravit tak pokud možno pohromadě a ne rozebraný.už vidím jak to odvážím od šneka pomalu po šroubkách a dávam to dalšímu aby to dal do puvodního stavu.pochybuju že by to nějaký mechanik vzal doslova rozebraný a dělal na tom
9) neznám více lidí osobně a po několika letech se konečně potkáme.vyjímky jsou snad že jen několik měsícu po seznámení na forum se pak potkáme jako třeba se šlapkym.takže na jaře bude mít každý možnost toto změnit nebo běhěm následujících měsícu
10) o fotky nepřijdete to slibuju.jakmile budu mít fotky rád se s vámi o ně podělím at už se to konečně uzavře

snad je to dost vysvětleno pro každýho.
728 950 720
Jarda

1000+

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o skútrech

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek