nemá cenu to zas rozebírat protože je to všechno pravda a opakovat už nic nebudu.jen ujasním několik maličkostí.
1) od 15.10. jezdím, ale autem protože potřebuju bejt pohyblivej a už nemužu čekat
2) o fotkách jsem tu psal že jsem o ně přišel když mi odešel disk v pc a ted mám notebook kde mám dost fotek jen ne toho mýho
3) nejhorší snad je to že jsem neměl hotovost najednou ale postupně na 3 nebo 4 etapy takže to vědět všechno dřív tak určitý témata snad nevzniknou a moje jméno jen projde jako vzduch kolem a nic
4) pokud někde jsem měl fotky co mi vyfotil šnek tak byly rozmazaný a vypadaly jak po 15 pivech a několika fernetech.asi tak nějak bych si to představoval, protože já nepiju.pro někoho nepochopitelný ale pro ty ostatní normální věc.prostě nevím kdy kam pojedu a nemíním přijít o papíry kvuli této ...
5) pokud mám někde fotky bud jako avatar nebo někde jinde tak jen proto, že to byla představa jak bych si svýho buráka představoval.od tý doby jsem trochu změnil názor a hlavně přibily peníze na mým učtě proti dřívějším měsícum.a vo tom to je
6) to co stálo na vjezdu tak to byl pracovní prostředek se kterým občas jezdím v práci pokud mi to nadřízenej poručí
7) 3x nebo 4x jsem jel za šnekem neobjednán a nezván omrknout jak muj burák vypadá.prostě ho překvapit a nikdy nebyl doma tak proto jsem ho musel vždycky zmr..t
pokud dám něco opravit tak pokud možno pohromadě a ne rozebraný.už vidím jak to odvážím od šneka pomalu po šroubkách a dávam to dalšímu aby to dal do puvodního stavu.pochybuju že by to nějaký mechanik vzal doslova rozebraný a dělal na tom
9) neznám více lidí osobně a po několika letech se konečně potkáme.vyjímky jsou snad že jen několik měsícu po seznámení na forum se pak potkáme jako třeba se šlapkym.takže na jaře bude mít každý možnost toto změnit nebo běhěm následujících měsícu
10) o fotky nepřijdete to slibuju.jakmile budu mít fotky rád se s vámi o ně podělím at už se to konečně uzavře
snad je to dost vysvětleno pro každýho.