od jardaslavonice » 09 dub 2009, 22:04
tak co udělat menší slezinu jednodenní akci?něco bych dal dohromady a pokud by byl zájem určitě by nebyla jen ta vyjíždka.jen termín dát dohromady.nejdříve ale na květen, kdy bude už více času.a je mi jedno kdo na čem přihrká.všechny hážu do jednoho pytle kam se taky hážu mezi ostatní, protože jsu taky postiženej jako tady všici.motorka, skutr, čtyřkolka nebo tříkolka je mi jedno.všechny tyto stroje mají svoje kouzlo a pak záleží jen na majiteli jak si ji vymazlí.zas vás rád uvidím po delší době.ikdyž už je to lepší-jsu pojízdnej ale pořád ne na babetě, která by měla být po neděli.konečně.zítra dopoledne jedu do třeboně a do lišova a po obědě na neohlášenou revizi ke šnekovi jak to s tou mojí babetou vypadá.plasty by měly být už lakovny hotový tak uvidím.nebo taky ne.proto mne napadlo udělat menší akci.nic extra.počítám tak kolem 50 lidí pokud všici přijedou.a nejen na skutrech.dělám to pro všechny.zkrátka jakmile bude babeta doma v garáži chcu vědět jestli mám něco zajištovat nebo ne.pro dva lidi to dělat nebudu.a když něco budu dělat at to stojí za to a bude to zas něco jinýho než jste možná zvyklý.pokud se dohodnu se dvěmi osobami bude to o to i lepší.víc neřeknu.vy co mne znáte osobně víte že dopředu neprozradím nic navíc.je jen málo lidí co ví kde je moje slabina.