Už delší dobu sleduji toto téma. Přišlo mi, že Jardu jen prudíte, ale teď "nějak nevím". Dal jsem si tedy tu práci a "vyndal" z celého tématu všechny Jardovy příspěvky, aby případný nový návštěvník měl usnadněnou práci na cestě k vlastnímu názoru
Jardo, vysvětli mi prosím Tvůj první a poslední příspěvek. V prvním píšeš, že koncem února 2008 jsi sehnal poslední plast. Teď, po konci dalšího února ti 2 plasty chybí. A slováci jako na potvoru nezvedají telefony. I jeden zkušený kriminalista si láme hlavu nad otázkou JAK TO TEDY JE, netrap ho a celou věc rozlouskni.
Přeji tedy příjemné počtení.
23/7/08 koupil ale muselo se na nem hodne veci delat aby se na nem dalo i jezdit.k tomu jeste ho mam u znamyho kde je to levnejsi proti servisu kde bych se tuplem nedoplatil.tam by vymenily vetsinu dilu za novy tak jsem volil tu pomalejsi verzi ze si nahradni plasty dodam a zbytek uz necham na nich.ale ze to potrva takovou dobu jsem si nepomyslel.pripominam ze posledni plast jsem sehnal koncem uora a od brezna se na nem zacalo delat.sice ne podle mych predstav ale asi to jinak neslo.proste se neustale ucime a nikdo neni dokonaly.uz se stalo.
24/7/08 to si pis.kdo prijede ten ho i uvidi.podle mne bude stejny jako ostatni jen v tom rozdilu ze tim zacne pro mne sezona o neco pozdeji nez vam vsem tady.jo a pro ty co chcou vedet barvu tak modra.jen tak na okraj.
Dotaz na fotky: uz nemam.prisel jsem o ne kdyz mi odesel disk v pc a fotit v 21 hodin jaksi uz byla dost tma a vysledek by stejne stal za prd.to byla moje prvni zakladni chyba ze jsem to prebral za tmy.priste budu chytrejsi a usetrim si nemaly problemy.
30/7/08 nic proti nikomu nemam a nikdy nemel a kdo me znate osobne tak vite, ale kazdej vime svy a uzivejte si (nejen) skutru jak muzete.uz jsem to mozna i nekde psal, ale proste jsem si vybral spatnej kus a k tomu i mozna spatnyho opravare nebo jak tomu rikate vy odbornici a kdyz se blizi k finisi tak necouvnu.pokud chcete do me sit klidne si posluste.na to jsu zvyklej a vzdycky je ma odpoved, ze bozi mlyny melou pomalu, ale jiste.nikomu to nepreju, tam mne jen napadlo kdyby si to kazdy zazil na vlastni kuzi mozna by se na to dival z jinyho uhlu.samozrejme ze je to o penezich a mit na novyho tak dvakrat o tom nepremyslym uz davno si uzivam novyho.ale realita je jina.jde to pomalejc ale jiste.
3/9/08 diky poslu to dal protoze na cizi jazyky nemam svuj jazyk neboli hubu.co jsem donedavna jeste vyuzil bylo vynadat (doslova) rakusakovi co mne malem prejel kdyz nerespektoval znacky na silnici.kolegove asi nechapaly, ale pak jsem jim jen rekl ze jsem mu vysvetlovat cestu.nemusi vedet kazdou ... ze?ale je pravda zas ze jsem trochu umel nemcinu co jsem casto i vyuzil po prevrate az na obcasny sprechteni jsem vysel ze cviku.zkusim to ale vypada spise ze ten odkaz poslu o schudek vys kde si s tm dotycny poradi rychleji.nez to prelozim tak uz to bude prodany.dodnes tech nadavek v nemcine nelituju ze jsem se naucil.kolega v minulym zamestani mne naucil zaklady a se slovy nejdriv te naucim nadavat abys kazdymu volovi vsechno neodkejval.potom prisly na radu dalsi ale uz bezna slova.rad si vzpomenu na honzu kdyz jsme probiraly nemcinu.jj zlaty casy.tak jeste jednou diky a snad ho tam sezenu a k...a uz zacnu jezdit.
pokud neco bude tak to necham na pristi rok protoze uz neverim ze vyjedu jeste letos.a to jsem si planoval ze motor aspon zajedu.co se da delat a rozcilovat se nema cenu.
jo taky mne napadlo ze bychom mohly udelat spolecne exkurzi na ten muj strep.podle poslednich informaci tam uz jen chybi jeden plast kterej tam (pry) nejde vsadit tak jsu na to zvedavej jak mu to dlouho potrva.aspon bych nemusel tady pracne vse vysvetlovat.
4/9/08 ahoj prochy, prijedu to si pis ale na novym, skoro na novym.hodne veci se tam menilo a bude jako novej.bohuzel to trva dele nez jsem cekal a uz tomu neverim ze letos jeste vyjedu.mozna tak akorat zkontrolova tlak v pneu naproti na benzinku.v tom pripade jeste budou mensi kosmeticke upravy at se s tim nemusim zdrzovat pristi rok.v zime se nikam nedostanu tak bych mohl castecne i pokracovat s mensimi upravami a na jare se vyjede.to uz snad bude i pravda.
po rozhozeni siti jsem sehnal plasty z buraka co byl bouranej ze zadu takze predek by mel byt teoreticky v poradku.snad mi to nechaji a neprodaji to jinymu.tak asi ty plasty jeste zavcas vymenim za ty co jsem mel.letos uz to vypada se mnou jasne tak at je to poradne.jeste musim zjistit cenu tech plastu a podle toho kolik mi zbude drobnejch tak se podridim.uz tak jsem vyzdimanej jak hadr na vytirani podlahy.jinak uz vymyslim ty kosmeticky upravy za zbytek penez.doma jsem uz zase slysel tu vetu co slychavam casto, ze musim mit zas neco extra.extra nic jen mensi upravy.prece to nebudu delat pristi rok?uz jsem se nacekal snad dost a stejne za chvili napadne ten sajrajt tak se toho moc nenajezdi.aspon tady ne.
13/10/08 ani ve snu mne nenapadlo ze k tomu nebude daleko jedno přísloví - do roka a do dne.minulý týden jsem si nadělil menšího ježíška,protože poslední dobou něco každou chvíli vyřizuju a už mne nebavilo pořád někoho votravovat tak aspon budou obě garáže obsazený.jakmile udělám technickou a přepis tak první cesta povede do jednoho servisu do kterýho má dosti daleko a už jsem mu dal i jméno opraváře - u šneka.myslím ale že šnek je rychlejší tak pomalejší živočich existuje jen si vzpomenout na tu potvoru jak se jmenuje.než udělá nějaký pohyb tak je den pryč.podobně jak ten muj opravář u šneka.zkrátka mám trpělivost ale do jistý míry.osobně se za ním podívám a dám mu poslední měsíc na to aby to dal dohromady.a já mám měsíc na to abych sehnal jinýho opraváře.doufám, že nebude pomalejší než ten šnek.
14/10/08 jenom auto (starší) abych nemusel pokaždý někoho votravovat.jednou to muselo přijít tak proč ne ted.výhodná koupě.jen jsem se musel rozhodnout a během dvou hodin jsem měl přinést peníze.po zkušebný jízdě jsem obešel celý auto a než jsem ušel domu asi 300 metru, kde je i dotýčný menší bazar, tak bylo rozhodnuto a krom toho docela mi i vyhovuje.ikdyž je to combi tak ma jistou výhodu.ale hlavní duvod je ten, že do měsíce pravděpodobně změním šneka.do pátka mám dovolenou tak ráno jedu na přepis do dačic a odtud přímo za šnekem se dohodnout a dát mu poslední měsíc života.pokud to nebude opravený, tak buráka odvezu jinam a šneka zastřelím - tak, že vymažu na něj kontakt a pro mne už neexistuje.takto ja likviduju některý lidi co mne podrazily nebo nespolupracovaly v minulosti.doma o tom nikdo nevěděl, ale to časem rozchodí.samozřejmě že jsem si musel ihned vyslechnout nějaký názory, na který nejsu zvědavej a věděl jsem že mne to čeká a proto jsem o tomto nikomu neřekl.ale o motorce už ví delší dobu a díky návštěvám, který během léta za mnou přijely tak mohla aspon vidět co jsem koupil až bude v pojízdným stavu.ikdyž je to moje máma tak na ní nedám dopustit.o tátovi nemluvě.toho jsem měl o chlup raději.takže rada pro ostatní zní-pokud máte jakýkoliv rodiče tak si jich važte dokud jsou.poslední dva roky byly pro mne těžký a prošel jsem si svý to mi věřte.ted mne napada, že musím trochu pozměnit v jednom tematu a dat to vedet i mperchingovi.
před hodinou jsem přijel domu.sice autem ale najeto PRVNICH LETOSNICH 180 KM.po přepsání v techničáku byla první cesta ke šnekovi, kterej nebyl doma ale po telefonu jsem mu vysvětlit moji situaci a tak má poslední měsíc.v listopadu budu mít nějaký peníze tak to odvezu a bude to.po dnešních najetých 180 km jsem našel servis ve kterým budu v budoucnu i dělat garančky.a mužu být i u toho.na případný komentář k servisu ještě nedošlo, ale to by nemusel být problém.v nedaleké prodejně jsem se nečekaně zdržel delší dobu díky velice příjemné prodavačce a spolumajitelky v jedné osobě.manželka je na prodejně a manžel dělá servis.dokonce i prodávají kymco takže došla řeč i šnuru a před odchodem jsem se rozloučil a se slovy že tam nejsu naposledy.což bude pravda, už jen proto, že v listopadu tam budu pravděpodobně zas.
16/10/08 dobrej nápad.pokud se nechá tak ho zkusím vyfotit i s tím mým zázrakem co by musel už být zlatej za tu dobu co ho má doma.
11/11/08 za 14 dní to odvážím jinam.at se mu to líbí nebo ne.zrovna dnes jsem přemýšlel že mu udělám pěknou reklamu.jen musím sehnat tu samolepku se šnekem a se slovy rychleji to nejde.tu nalepím na jeho firmu co má na vratech a vyfotím a dám do novin.reklama jak vyšitá.nevíte náhodou kde ji sehnat?zítra jedu ven tak se podívam po okolí na benzínkách kde jsem ji občas viděl.
nemá cenu to zas rozebírat protože je to všechno pravda a opakovat už nic nebudu.jen ujasním několik maličkostí.
1) od 15.10. jezdím, ale autem protože potřebuju bejt pohyblivej a už nemužu čekat
2) o fotkách jsem tu psal že jsem o ně přišel když mi odešel disk v pc a ted mám notebook kde mám dost fotek jen ne toho mýho
3) nejhorší snad je to že jsem neměl hotovost najednou ale postupně na 3 nebo 4 etapy takže to vědět všechno dřív tak určitý témata snad nevzniknou a moje jméno jen projde jako vzduch kolem a nic
4) pokud někde jsem měl fotky co mi vyfotil šnek tak byly rozmazaný a vypadaly jak po 15 pivech a několika fernetech.asi tak nějak bych si to představoval, protože já nepiju.pro někoho nepochopitelný ale pro ty ostatní normální věc.prostě nevím kdy kam pojedu a nemíním přijít o papíry kvuli této ...
5) pokud mám někde fotky bud jako avatar nebo někde jinde tak jen proto, že to byla představa jak bych si svýho buráka představoval.od tý doby jsem trochu změnil názor a hlavně přibily peníze na mým učtě proti dřívějším měsícum.a vo tom to je
6) to co stálo na vjezdu tak to byl pracovní prostředek se kterým občas jezdím v práci pokud mi to nadřízenej poručí
7) 3x nebo 4x jsem jel za šnekem neobjednán a nezván omrknout jak muj burák vypadá.prostě ho překvapit a nikdy nebyl doma tak proto jsem ho musel vždycky zmr..t
pokud dám něco opravit tak pokud možno pohromadě a ne rozebraný.už vidím jak to odvážím od šneka pomalu po šroubkách a dávam to dalšímu aby to dal do puvodního stavu.pochybuju že by to nějaký mechanik vzal doslova rozebraný a dělal na tom
9) neznám více lidí osobně a po několika letech se konečně potkáme.vyjímky jsou snad že jen několik měsícu po seznámení na forum se pak potkáme jako třeba se šlapkym.takže na jaře bude mít každý možnost toto změnit nebo běhěm následujících měsícu
10) o fotky nepřijdete to slibuju.jakmile budu mít fotky rád se s vámi o ně podělím at už se to konečně uzavře
snad je to dost vysvětleno pro každýho.
12/11/08 málokdo ví že jsem koupil b650 a po třech týdnech po několika telefonátu od prodejce jsem se konečně dočkal onoho slíbenýho techničáku.jenže po otevření dopisu mi bylo hned divný že nesedí jistá čísla a udaje.taky ne když jsem dostal techničák na 400 a ne 650.co si mám o tom potom myslet já. na jaře se vyfotím na výstavě na burakovi a budete mít fotku hned.něco podobnýho je i s tím techničákem.nějakej najdu a vyfotím.vlk se nažere a koza zustane celá. pokud vydržíte ještě nějaký ten den tak fotku budu mít.je vidět že absták učinkuje i na vás když nejezdíte tak se vymejšlej ruzný věci - chcel jsem to napsat přímo od srdce ale nemá cenu se rozčilovat.nikam to nevede. mít po ruce peníze navíc tak si aprilku nechám protože to je dobrej stroj.malej ale šikovnej a hlavně spolehlivej. při mý minulosti jsem MUSEL bejt trpělivej jinak to nešlo.možná bych to ani dnes nepsal.at se to muze stát někomu padlý na hlavu tak je to tak.ale taky se dovedu nasr.t to je pak opak tý trpělivosti.trpělivost mojí znáte tak nechtějte poznattu druhou stranu trpělivosti.
17/11/08 dostal jsem mail letos v zimě od výrobce
Zdravím, jsme schopni Vám vyrobit držáky kufrů, ale musí se to vyrábět přímo na Vašem motocyklu a musíte mít kufry, podle kterých se to vyrábí. Po domluveném termínu tady musí motocykl cca 14 dnů zůstat. Cena je cca 8000,-Kč za pár. Více info na tel: 603 931 888.
S pozdravem Iron Moto
[quote=Miroslav Sedlmaier]Že vás to holky furt ba máte absťák z končící sezony,tak řešíte hovadiny.Jarda buráka má a basta :p[/quote]
stručně a jasně napsáno. :p :p :p už aby bylo jaro absták vám už leze asi na burinu když nevíte co s časem. vono stačí číst pořádně a pak nemusím EXTRA KAŽDYMU POPISOVAT a hlavně psát už po několikatý.prostě ho mám a basta.
[quote=dbar]já jsem dneska byl ve Slavonicích a Burgmana jsem tam viděl ,ale akorát to byl ten muj. B)[/quote]
bodejt ne když jsem byl ve znojmě.vždyt jsem to psal se tam chystám o víkendu.stačí jen číst pořádně
[quote=Rady]Dane aspon jsi testnul obleceni a valecky
Mam takove tuseni, ze si je objednaval i Jarda, tak si je mu mohl vzit [/quote]
ty držáky by měl mít podle mne už výrovce, protože už je tam dělaly a nedovedu si představit že by dělaly každýmu zvlášt.vono stačí jen ty rozměry a plánky jen uložit v pc.možná má jinej postup.to nevím.ale už vidím jak tam nechávám na 14 dní skutr a pak si pro něj jedu.co tam s tím budou takovou dobu dělat to netuším.že by další šnek?a cena za trochu ohnutýho želeža s montáží se mi zdá přehnaná.
[quote=dbar]a já jedu takový kus cesty a nic B)[/quote]
přijed za týden a uvidíš ho.stačilo jen zavolat.na druhou stranu jste se aspon trochu provětraly.
[quote=Rady]Myslim, ze kazdy majitel vozidla ma velky technicak, takze neni problem aby to Jarda nascenoval/ofotil a vlozil sem a tim nas neverici Tomase presvedcil, ze B650 ma. To mohl udelat hned na zacatku a nic by se tady neresilo [/quote]
někde jsem to tu psal A ZNOVU musím.techničák je u skutra pro přihlášení a taky kvuli technicky pokud mne pamět slouží.pokud mi ho šnek pošle tak ho sem dám.
[quote=petridas]sem zvedav kdy tu napise co a jak! jestli bude mit odvahu [/quote]
pokud budu živ tak napíšu
[quote=Jouda]No taky trochu nechapu jak to s tim Burgmanem vlastne je... zvlast jeste po te historce s technicakem, ale vzhledem k tomu, ze Jardu taky znam osobne, tak si nedovedu predstavit, ze by Burgman fakt existoval jen v jeho hlave :stare: To uz by na me bylo fakt moc ale jak tady zaznelo i ode me jiz driv je to jeho vec a pokud by si to cele vymyslel.. coz si teda osobne nemyslim, tak by mel z ostudy takovej kabat, ze by se uz asi nikde nemoh objevit [/quote]
to máš pravdu.
[quote=Kiwi]myslím, že už všichni ví jak to je. nemá smysl to dál pitvat[/quote]
asi ne když to tu je furt dokola.jak u kolotoče.
[quote=Fispe]Já mám buráků celý pytlík [/quote]
taky řešení.nech si chutnat.
shání jeden plast - poslední.koncem tohoto měsíce si svýho buráka odvezu at je to hotový nebo ne.UZ MAM LEPSIHO.škoda že existujou kratkou dobu jinak bych to dal už dávno k němu
[quote=Rady]Jardo ja jsem psal o valeccich a ne o drzacich na kufry, takze si to poradne precti![/quote]
sorry, někdy ta energie musí jít ven tak jsem to vzal všechno při jednom.
18/11/08 jsu s nim už dávno domluvenej.
2/12/08 POZOR.JARDA PŘILOŽIL FOTKY!!!
at máte klid tak sem něco dám at nemusím furt ... snad to bude stačit všem nevěřícím tomášum a těm co chybí v ruce rejč.doufám že už mi dáte klid.jo připomínám že to je muj a ne někoho jinýho kdyby náhodou.
5/12/08 už aby jste zas jezdily. pokud nebudu o víkendu v práci tak odvezu od šneka mýho buráka jinam, ale to záleží na počasí jaký bude tady a ne jinde kde mě je to jedno.aspon přes zimu.jo eště je modrej.
8/12/08 když vás to potěší tak včera jsem ho odvezl jinam. at je tu už konečně klid a pohoda těch každoročních vánoc. nemíním se o tom pořád dokola bavit.vím to už delší dobu tak co si to nepřiznat. prostě jsem si nas..... do gatí a šmytec. moje první a tím i snad poslední zkušenost s koupí bouranou motorkou.a o lidech co opravujou motorky přibyla další nedobrá zkušenost.co k tomu dodat?asi vše tu bylo napsáno díky některým co by jim slušel určitě v ruce rejč a pořádnou zahradu k tomu aby si tam tu jejich slabost (slušně řečeno) rozdaly. :p :p :ptakže kdo máte zahradu na zrejpání stačí se podívat na následující přízpěvky. určitě se tu několik dobrovolníku najde. nebojte, poznáte podle reakcí na tento muj tady POSLEDNI přízpěvěk, protože se ozvou sami. :p :p :p jak do na mne tak já na něj a nerozlišuju jestli je to petr nebo pavel.už dávno ne.nejsu nas........ to by tu byly jen ty tečky.absták prostě pusobí na každýho jinak.asi tak slušně napsáno.pokud se ale pletu tak se předem omlouvám že jsem si vubec dovolil koupit již zminovanou (bouranou) motorku a podělit se s ostatníma aby se jim nestalo to samý jako mě.pak vlastně nevím proč vzniklo forum, na kterým se řeší někdy i větší pi....ny.tím mám na mysli všechny fora.
7/3/09 tak to abych ji zvětšil aby se mi ta daleká cesta vyplatila na novým forum mne to nepustilo pod stejným jménem tak jsem musel udělat nezbytnou změnu.proto to prodloužený jméno.věřte že se těším do šlapanic o nic víc než vy.aspon bude jednou konečně OSTATNÍM jasno.
taky se těším i na ostatní to mi věř.poslední dobou mám dost na pilno tak proto menší absence.ale po velikonocích už bude líp.
15/3/09 Kdyz to tak tady ctu a vidim ty nabidky, tak mne napada ze kdyby to Jardovi nahodou nevyslo, tak se s nim domluvim a skutra mu pujcim a dary pak rozdelime na pul
mám lepší nápad.ti co hlasovaly NE tak dovezou flašku a rozdělím to mezi tu druhou polovinu. prozatím to vypadá slibně pro nás samozřejmě. takže kápněte božskou.blbý spodní plasty mne brzdí.už vím kde jsou jen se tam na slovensko nemuže honza dovolat. a nový nebudu kupovat