BrAtKo a Energy mají kus pravdy. Kdo nemá zájem si pořizovat účet u PayPalu (ať už pro to má jakýkoliv důvod - sám účet mám a používám ho už dlouho k plné spokojenosti), využije nabídky, kterou zmínil Energy, prostě má volbu zprostředkovaného nákupu. BrAtKo má zase jednoznačnou pravdu v tom, že PayPal je jistý, bezproblémový, většina internetových obchodů v zahraničí (od čínských po americké, na Ebay se bez něho nedá v podstatě nakupovat) bere platby jen přes něj (a jen tak mezi námi, nezaznamenal jsem jediný problém za ty roky, co ho využívám a že jsem toho už zvenku koupil dost) a při tom vlastně zprostředkovává pouze samotný převod peněz, aniž by kupující musel prodejci dávat číslo karty apod., což v dnešní době podvodů atd. je jen výhoda. Za mě doporučuji PayPal, ale ani ten zprostředkovaný nákup nemusí být problémový, jen je závislý na samotném zprotředkovateli, zda je k dispozici, jak na tom je zrovna zdravotně, jak rychle je schopen vyřídit objednávku apod., což u PayPalu nehrozí, ten "jede" nonstop, 24 hodin/7 dní. Výhodou je - možnost si vybrat variantu. Dobré nákupy a hlavně bezpečné.
Edit. Ano, kvůli jednorázovému nákupu si ho zřizovat není možná praktické, ale většinou u jednoho nákupu nezůstane právě z důvodu, že pokud někdo kupuje cokoliv dalšího na internetu ze zahraničí, a nemusí to být zrovna od Louise, tak ho opět zřejmě využije. A když nebude kupovat nic, nic ho to nestojí. Jen ten čas při zakládání účtu.