od forester » 04 led 2020, 18:33
Keďže ten život je pes a je to tu ladené humorne mám ešte jednu úsmevnú z Grossu a už vám dám pokoj.Tá múza ma nejako riadne kopla
Keď sme boli z Víťom na Grossglockneri už pár rokov do zadu. Fotíme sa na tej vyhliadke a v pozadí je ladovec, fotí sa tam tiež jeden motorkár na selfie a vykrúca tú ruku. Ukazujem mu že netráp sa ja ťa odfotím a ty potom nás. Anglicky hovoriaci, velmi bol povďačný, pofotili sme sa a keď sa pozerám aký je ošlahaný vetrami a aj Víťovi to udrelo do očí hovorí, že lepšiu bundu som ja už zahodil, nedalo mi a pýtam sa odkial si? On že z Nového Zélandu, hovorím pre boha a to ti koľko sem trvalo? On že 2 roky

ja že sranduješ a on nie a začal mi vymenovávať tie desiatky štátov ktorými prešiel. No ale že už došli peniaze a musí sa vrátiť a ide do USA a bude rok makať a zase pôjde na takú cestu a zase mi začal vymenovávať ďalšie desiatky štátov ktoré ešte nevidel a chce ich prejazdiť. Ale ten už nemal 70+ ale môhol byť okolo 40ky.
Takže tu je vidieť že motorizmus je ako droga a kto tomu podlahne tak lahko s tým neprestane

Môj syn keď bol tiež pod tými drogami raz zahlásil “zomrieť na motorke je česť” Tak ale neviem či mal pravdu.
Naposledy upravil
forester dne 04 led 2020, 18:45, celkově upraveno 1
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km