od kovařik » 21 úno 2014, 10:06
Jo, máš pravdu špatně jsem si to přečetl. Já kupuji na moto dá se říct vše přes Polské www. allegro.pl
S polákama je to někdy dost na dlouho, protože moc nechcou odpovídat na meily, ale nakonec to vždy dopadlo dobře. Mám výhodu v tom, že bydlím hned u hranic a vše si nechávám posílat na Polskou poštu a tam si to vyzvednu s tím, že zaplatím za zboží jak u nás na dobírku.
Nevýhoda je v tom, že oni mají spoustu ND ,které ani nemají vystavené a musíš si vždy najít prodejce který má napsáno , že má i jiné díly na tento typ skůtru a pak mu napsat co vlastně chceš, pak po případě ujednat nějakou cenu.
Vše dělám přes překladač a taky trochu své pomoci, protože ty překladače na netu nejsou 100%. Musíš si ty věty nějak dát sám dokupy aby to dávalo trochu hlavu a patu.
A teď to hlavní, kdybys opravdu chtěl si nechat něco poslat na tu mou adresu v Polsku tak jsem ochoten ti to tam vyzvednout a poslat Českou poštou na tvou adresu. Stálo by tě to akorát o to České poštovné více.
Je to jen na tobě, ale v Polsku se dají na skůtry sehnat použité díly někdy i o polovinu levněji než u nás.