jednou jsem jel na aprilce o kousek dál za komín.slavonice - nová paka (raději se koukněte do mapy at to tu nemusím složitě psát) kde jsem se zdržel asi pulhodinky a šupajdil zpátky domu přes pardubice kde jsem se zdržel u kluku asi pulhodinky.pak opět směr k domovu.od jihlavy jsem už ale nevěděl jak si sednout tak byly nucený častější přestávky,ale dojel jsem v pohodě až na to pozadí který po hodině bylo zas v pořádku.v tu dobu jsem tušil že je čas přesbrojit, protože delší trasy mne lákají a padina jaksi k tomu nejni stavěná ikdyž sloužila super a často si na ní vzpomenu, protože byla spolehlivá.jo celkově za den ujeto přes 400 km takže do 300 km denně se jaksi ještě dá ikdyž na doraz ale dá.kolem 7 hodiny odjezd a příjezd kolem 20 hodiny jen kdyby náhodou to nějoho ještě zajímalo.normálně do prahy (170 km) co jsem jezdil hlavně na šnuru tak za 3 hodinky jsem tam byl.v brně z dvě (120 km).c.budějovice (90 km) za 80 minut a třebonsko kam jezdím často jsu za hodinku (60 km).jednoduchý počty.jj zlatý časy.
jj na společnou cestu na šnuru muže povtvrdit více lidí co jelo se mnou.já byl nejslabší pokud se k nám nepřilepila ohka u benešova která na nás čekala celá nedočkaná a pak se jelo podle ní.jelo se o něco pomalejc než do benešova ale šlo to.