Stanley Henkl píše:Dalas píše:Dík, jasně, kdyby se někdo chtěl přidat, byl bych rád-sic do léta-jara času ještě dosti. Ano, hlavní je mít cíl a nevědět co všechno se může přihodit, to se pak člověk může na něco těšit. Jinak jsem člověk co si radši veme věc navíc, než kdyby mě něco mělo chybět. Jde mi i o to, co jste si sebou všechno braly a co je zbytečné si sebou brát..já vím do léta..
Stejně ještě i letos pokud počasí bude ok něco menšího bych podniknul..na zkoušku jak se říká..
Dej vědět, jel bych taky. Už sem podobný výlet plánoval, ale kdyby nás bylo víc.....mohlo by to být super
Chtěl bych podniknout něco v tomhle smyslu
http://www.skutrportal.cz/284-na-skutru-do-chorvatska.html -akorát jinou trasou, protože odjezd by byl jinde žejo, ale možná i na stejné místo. A jako Jáchy, taky nejsem zastáncem početnější bandy-i když to tak možná vyznělo..rozhodně si to užiju víc sám nebo ve dvou, max ve třech normálních lidech
Čím víc lidí, tím víc se předvádějí, víc neshod, atak a to bych si tu cestu opravdu neužil. Normálka bych chtěl jet na kole
ale tolik dovči asi nedostanu naráz a zpátky se plahočit vlakem apod..to raděj nic. Takže když se mi naskytla možnost na skútříku..rychlost taky nijaká závratná, ale na kochání už to bude, tak by to špatný nápad nebyl a dovču si pomalu ani brát nemusím
protože cesta tam a zpět+den tam, vyjde pomalu na víkend a něco. Jen mě trochu vrtá hlavou, když člověk nemá nikoho známého s větším autem-kdyby se skútřík cestou pos...... a potřeboval odtáhnout..
Kolo se dá jakkoliv zbastlit a dycky dojede, ale s moto už je to horší..