No tak nevím na čem si kdy jezdil ale cokoli je silnější a rychlejší než babetta!
edit: upraveno dle pravidel SF o citaci! Wictor
marty78 píše:Čau borci,potřeboval bych radu...Čím déle mi skůtr stojí,tím hůř startuje,obávám se že na jaře se asi nesvezu Mám Piaggio NRG 50 Power a říkal jsem si aspoň jednou za čas natočit motor,ale už i v létě mi to dělalo problém když to týden stálo,teď už to nenastartuju vůbec.Baterku jsem vymlátil,potom jsem ji sice nabil ale ani nakopávačkou za dost dlouhou dobu to ani neblafne.Je nějaká rada na zazimování nebo čím to může být?I v tom létě jak jsem psal,když to dýl stálo tak to špatně chytalo a i při každodenním provozu jsem to musel ráno nechat nějakou chvilku na volnoběh běžet,jakmile jsem přidal hned po nastartování trošku plyn tak to zdechlo,je to normál?Ale to mě teď netrápí,spíš mě zajímá co mám dělat teď když to vůbec nechytne.Je tam něco jako třeba palivovej uzávěr nebo nějaká manuální pumpička na palivo .Blbej výraz ale zrovna mě jinej nenapadl ,nebo to jen přechlastávám?Jsem z toho fakt na nervy,dík za rady jak na zimní údržbu
sollik píše:Dneska ráno Liberec -3 st., pán co venčil takovýho pidipsa co vypadal že je na baterky si něco brblal pod fousy Na silnici nasoleno U práce nasněženo, takže vystřiženo kolečko přez nohu jen budu muset přelepit část nasávání k ventilátoru, páč mi to jede skoro celou cestu na sytič
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků