ferkov píše:AHojky chtel bych se zeptat jaky ma vliv na vykon cestovni plexi. Poridil jsem si Atlantic 200 (ala NUNU vozitko timto ji zdravim), ale nejak se mi nezda vykon, jelikoz na rovince udelam 100, kdyz je trochu delsi rozjede se na 110, ale citim, ze se uz trapi. jakmile se zacne zvedat kopec klesne mi rychlost na 90. Je mozne ze by nahore uz ovlivnovalo maximalku to velke cestovni plexi? v TP je max. 130, ale mne se max, zadarilo 120 a to z kopce o dost velkym sklonu a delce asi 1km
Motodedek píše:ferkov píše:AHojky chtel bych se zeptat jaky ma vliv na vykon cestovni plexi. Poridil jsem si Atlantic 200 (ala NUNU vozitko timto ji zdravim), ale nejak se mi nezda vykon, jelikoz na rovince udelam 100, kdyz je trochu delsi rozjede se na 110, ale citim, ze se uz trapi. jakmile se zacne zvedat kopec klesne mi rychlost na 90. Je mozne ze by nahore uz ovlivnovalo maximalku to velke cestovni plexi? v TP je max. 130, ale mne se max, zadarilo 120 a to z kopce o dost velkym sklonu a delce asi 1km
Nevím co by si chtěl od 250ky.A plexi to spíše zlepší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků