Volná diskuze o skútrech, která tématicky nespadá do žádné z výše uvedených kategorií.
Odeslat odpověď

Jak se zbavit sériových polepů?

14 dub 2010, 19:02

Nazdarek, potreboval bych poradit jak se nejuučinej zbavit seriovejch polepu, zkousel sem to a nejde to, jestli je to treba zahrat, ale taky nechci poskodit lak...pokud s tim ma nekdo skusenosti....diiik

Re: Polepy

14 dub 2010, 19:22

Na zahřátí zkus fén, určitě to nezkoušej s horkovzdušnou pistolí. Otázkou je jestli nejsou polepy pod lakem, pak je to na brusku a lakování :wink:

14 dub 2010, 19:30

Horkovzdušné pistole se neboj, nesmíš to přehřát a je potřeba aby si při foukání udržel ruku pod pistolí. Slabě to ohřej, písmenko po písmenku a jak půjde kraj dobře odtrhnout, tak to sloupni. Neboj, nato přijdeš. :)

14 dub 2010, 20:13

Prvne je treba dat pozor, nektere polepy na moto se davaji pod vrchni bezbarvy lak. Ty bez poskozeni laku sundat nepujdou. Pokud jsou polepy navrch tak lze bud mechanicky nebo chemicky. Osobne se mi osvedcilo horkovzdusnou pistoli nahrat, pak jde samolepka krasne dolu. Zbytky lepidla pak lihem. Benzinem nebo jinou chemikalii jdou mozna lip, ale pozor muzou leptat lak.

15 dub 2010, 15:23

já jsem lakýrnik tada ještě ne jsem ve druháku ale o to tetka nejde... sundaváme je horkovzdušnou pistolí zhruba na šedesát stupnů jen pozor at se ti neskroutí plast když začne bejt horkej tak radši chvíli počkej je lepší to dělat dyl než chvátat a zk.... však to nepěkné slovo znáš :D a bacha na aceton matní lak

15 dub 2010, 19:00

bohužel lak přes samolepky jsem měl možnost vidět u kentoy a škoda toho :(
Odeslat odpověď