od JardaB » 08 říj 2020, 11:59
Zkušenosti po roce ? Při montáži bylo nutné ubrousit zesilující lemy na origo plexi DT 350 viz předchozí Rajče foto. Provozně v pořádku ... "hodnocení cena x výkon" bez ztráty kytičky. Renomovanější Givi, které jsem i kvůle ceně zavrhnul, my trochu pocitově vadí tím centrálním robustním úchytem, který brání výhledu.
Nechci být puntičkář, ale péče, kterou věnují výrobci aerodynamice plexi u skůtru je silně proměnlivá model od modelu. Já jsem měl možnost porovnat Kymco DT 125 a New DT 350 ... je to nebe a dudy .... u nového modelu bohužel k horšímu. Starý model měl mnohem větší "podfuk" nebo jak to nazvat, který zvedal proud vzduchu výše. Skoro mám tendenci plexi na stávajícím model odspodu ušmiknout, aby spodem šlo více vzduchu a turbulence se posunuly výše
S tím přímo souvisí hlučnost přilby, kdy krytí na středu přilby je v pořádku, ale boční turbulence způsbují hlučnost na zámcích překlápěčky, stejně jako na jetce. Zvažuji ještě nějakou jednoduchou úpravu těsně před kritickymi spárami na přilbě ... v hlavě to mám promyšlené i technicky, asi by to ani nebylo vidět, ale účinnost výmyslu musím odzkoušet ... uvidím jak se zmužím.
JardaB
Kymco New Downtown 350i
Maledictus piscis in tertia aqua.