Tak škoda to obecně je, ale jak jsem už říkal, teď je pozdě něco rozjíždět, měla se zachovat tradice a výroba kdy byla Jawka na špici a možná že by toto téma nikdo nezaložil. Já si pamatuju jak jsem projížděl kdysi Týncem ( to ještě když vyráběli třiapůle )a na nádraží leželi ve dřevěných bednách Jawky a chcalo na ně a nikdo to neřešil... to byla ještě naše komunistická matička bohatá
Jó na té zemi jsem zrovínka viděl pár kaček na nějaký ten vývoj, ale byl jsem malej, nedokázal jsem to sebrat..
Každopádně tady vzniklo pěkný počteníčko, když už nic jiného.
Tak jak to vidím, nic asi nebude.. Mimochodem co se týče těch mopedů, určitě se na tom podílí nějaký ten Čech, podle obrázků používaj motory Morini, což bych asi udělal taky ( nač se dřít s vývojem ), ale tak trochu by to chtělo doladit design. Jináč být to líbivé a za přijatelnou cenovku asi by mi nenevadilo že to neni až tak úplně České, ale měl bych alespoň dobrý pocit že zlaté české ručuičky ještě makat nezapoměli.
No a taky nechci nikomu kazit iluze o České výrobě, ale sázím na to že i když by někdo dokázal zhmotnit sen Českého skútříka, tak stejně budou chodit lidi po shopech, omrknout, pochválit a druhý den šupajdá do obchoďáku pro o pět tisíc levnějšího skútříka. Jen pár vlastenců by to asi neuživilo...
Schválně, najde se dobrodinec, který by vytvořil pouze jako kachnu Internetové stránky (doménu jistě uhradím), na které by se mohla představit firma, která by vyráběla Český skútr? Našel by se někdo kdo by dokázal zadat VŠ podnět na vytvoření designových návrhů popř. vytvoření prototypu? ( mohl by to mýt jako např. závěrečnou práci). Docela by mě zajímal výsledek. Co vy na to? Co udělat velkou kachnu? Do novin to určitě dostanu