Co se mi v poslední době přihodilo.
Prodal jsem X9ku celkem bez problémů a těšil jsem se že obratem pořídim B650 a bude to v pohodě, ale co se nestalo.Celej měsíc se na netu válel B650 executive jako novej a v ten den kdy jsem dostal do ruky kačky mi ho vyfouk nějakej Brňák kurňa.
No dobře tak jsem otevřel Německý stránky a našel jsem 30 dalších a říkám si pohoda jen vybrat toho nejhezčího.Avšak co se nepřihodilo zapích jsem prst do monitoru na toho nejlepčího za prachy, který jsem byl ochotnej investovat.Vzali jsme s kamarádem telefon a jali se milému panu Germánovi telefonovat. Byl značně nepříjemnej že ho votravujou blbý Češi a že máme zavolat v pondělí že jede pryč.V pindělí už motorka na netu nebyla a milej pán prohlásil, že do Čech ji neprodá a skončil.Hmmm dobrá najdem jinou ne.Zase telefonujem na jinou motorku, úplně jinam, ale nikdo to nebral tak jsme si řekli asi nechtěj brát mobil z Čech aby je to moc nestálo.Včera byl ten kamarád v Rajchu kousek od toho místa kde ho ten Skopčák prodával. Vzali s rodilim Němcem německej mobil a zavolali milému prodejci.Ten pán vzal telefon a když zjistil že tu motorku chce prodat dál mimo Německo a ještě k tomu "zku...nýmu" Čechovi tak řek, že ji neprodá a byl sprostej jak dlaždič.Normálně se choval jako pravej potomek toho pána s patkou a knírkem.
Je to hnus jak se chovaj, kdyby to byl jeden tak řeknu vyjímka, ale dva ze dvou je trochu velkej poměr .
Opravdu jsem si myslel, že budu mít problém prodat a né koupit jinej