vizualizovat je těžko říct z čeho- potřebuju fota nastrojené mašiny. Mám totiž strach, že když to bude černá-chrom-leštění, tak že toho chromu bude moc a prostě to zanikne. Jen doplňky v červené mi taky přijdou málo....Zase házet rám do černé, no nevim...tady je pár fotek pro představu:
tady má chlapík ten přední rám v červené perleti:
http://public.bay.livefilestore.com/y1pUIFjKIsrLLDsvvazRA6VnpA6it-C3ZkLsgN8YgyQQLKobTW8Y30w9wzS5N9w9_90Z8C2x97s-wYgrjywRAJLTA/P1010420.JPG?psid=1 (sry nechce mě to nechat linknout obrázek)
myslím, že ta červená je zajímavý refresh. viz:
otázka zní jak s těma chromama...
na druhou stranu, chrom-leštěnka-černá je nehynoucí klasika...otázka zní, jestli ne moc fádní a jestli to nezabije ty kola a tak...
co vy na to?
hraju si s dvěma variantami:
1) hliníkový rám do červené metalízy+červené ozdobné šrouby+přední brzdič+pružina tlumiče v červené, možná spodní tčko a přední část masy světel
2) hliníkový rám vyleštit společně s krytem převodovky + ozdobné šroby v červené+přední brzdič a pružina tlumiče v červené (decentní varianta)...
nevim měl jsem v tom docela jasno před tím než jsem to viděl na hrubo teď zas nějak nevím...až se to složí i s kapotáží (hehe) tak to bude si vypadat zase jinak....