Tak zase jsem trošku pokročil. Od zabarta jsem koupil mini radio a reproduktory. Namontování bylo lehké, jenom propit pár drátů. Hraje to super, jde do slyšet asi tak do 50 km/h. Pak už moc ne. Radio nemá CD přehrávač, ale má výstup na AUX, USB a čtečku karet. vyřešil jsem to pomocí AUXu, který jsem protáhl dopředu do kastlíku. Pak nahodim ještě nějaké video
2012-01-12 15.40.14.jpg
2012-01-12 15.40.03.jpg
2012-01-12 15.40.33.jpg
16.1. edit: Zduř, přidávám sliboavné video. hraje to dost slušně a vydrží to cca 2 hodiny
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil KYBLOS dne 15 říj 2013, 03:43, celkově upraveno 1
Důvod:Sloučeny dva příspěvky pod sebou
24.1. edit: Tak dneska jsem pořádně zazimoval Vyndal jsem baterku, vypustil karbec, postavil jsem ho na velký stojan a zavřel palivový kohout. Na příští sezónu mám plánu ještě vyměnit zavažíčka do řídítek, nastříkat výfuk, protože rezne a vyměnit brzdové destičky.
Naposledy upravil KYBLOS dne 15 říj 2013, 03:45, celkově upraveno 1
ted chces zazimoval kdyz mizne snich. To ja chci do patku zacit sezonu konecne se mi podarilo rozpulit motor takze vymnena lozisek,gufer atd pekne jsem se stim natrapil vyrobil stahovaky a podobne blbosti ale podarilo se u olejoveho cerpadla byl nejaky zaschly olej kdyz jsem to vytahl uplacal jsem z toho kulicku velkou jak mensi vajco Jestli mas vyzkousenou nejakou barvu na vyfuk ktera vydrzi tak napis taky ho chci nastrikat minule mi vydrzel 2-3mesice a pak zase reznul.
Je tady otom cele vlakno a jakatarra aky neco zkousel
29.1. edit: Tak už to mám hotové, Natíral jsem to barvou na kotle Bisil Thermo do 600°C. Vypadá to slušně, ale jdou mi tam vidět tahy štětcem. Když jsem to vypaloval, kouřilo to jako svině a myslel jsem, že mi to uchází u válce. Doufám, že se to nesloupe :\ Další fotky tady: http://globator22.rajce.idnes.cz/Vyfuk/
VFUK_1~1.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil KYBLOS dne 15 říj 2013, 03:47, celkově upraveno 1
Slayer ji koupil u Osmana v Ostravě - Porubě ... . Pokud se podklad opravdu dobře obrousí od rzi a následně odmastí - má to výdrž. Já ji tam mám dva roky .