[quote=Sails][quote=J.A.N.P]Já byl na garančce po 500km minulý týden a platil jsem 587,- Kč. Pískání z variátoru odstranili výměnou spojky ve variátoru. I když mám 100kg, tak to po rovině jede celkem slušně na padesátku (45 - 65 km/h). Z kopce i přes 90 km/h ...
[/quote]
tak to je delo to bych chtel taky muzes mi podrobne popsat plynulost jizdy ??? [/quote]
Od začátku jezdím skoro pořád na plný plyn, takže to moc nešetřím, před garančkou se stávalo, že po delší jízdě na plný plyn najednou klesly otáčky a klesla rychlost z asi 60km/h na nějakých 30km/h, ale po chvilce to jelo zas normálně. Po seřízení karburátoru je to v pohodě. Na nádrž najedu 130-150 km, bo je divně tvarovaná a víc jak 2,9l se mi tam nepodařilo dostat...
[quote=J.A.N.P][quote=Sails][quote=J.A.N.P]Já byl na garančce po 500km minulý týden a platil jsem 587,- Kč. Pískání z variátoru odstranili výměnou spojky ve variátoru. I když mám 100kg, tak to po rovině jede celkem slušně na padesátku (45 - 65 km/h). Z kopce i přes 90 km/h ...
[/quote]
tak to je delo to bych chtel taky muzes mi podrobne popsat plynulost jizdy ??? [/quote]
Od začátku jezdím skoro pořád na plný plyn, takže to moc nešetřím, před garančkou se stávalo, že po delší jízdě na plný plyn najednou klesly otáčky a klesla rychlost z asi 60km/h na nějakých 30km/h, ale po chvilce to jelo zas normálně. Po seřízení karburátoru je to v pohodě. Na nádrž najedu 130-150 km, bo je divně tvarovaná a víc jak 2,9l se mi tam nepodařilo dostat...[/quote]
... jo a jezdím na Shell V-power ... B)